1.Lig Sefer Yılmaz hedefi belirledi

Sefer Yılmaz hedefi belirledi

09.08.2015 - 14:45 | Son Güncellenme:

Giresunspor Teknik Direktörü Yılmaz "Giresunspor olarak hedefimiz üst sıralar. Bunun için de her maça galibiyet için çıkacağız" dedi.

Sefer Yılmaz hedefi belirledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligin ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. İdman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda ligin üst sıralarını hedeflediklerini söyledi.

Ligde yapacakları tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Yılmaz, "Giresunspor olarak hedefimiz üst sıralar. Bunun için de her maça galibiyet için çıkacağız. Ligdeki tüm takımları yenecek güce sahibiz. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Sezon sonunda hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Giresunsporlu futbolcu Fevzi Özkan ise ligin ilk haftasında yapacakları Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini kaydederek, "Maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü iyi bir takım olduk. İyi bir arkadaşlık ortamımız var. Kardemir Karabükspor karşısında 90 dakika mücadele ederek sezona 3 puanla başlayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı futbolcu Abdulaziz Solmaz da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki hafta sonu Kardemir Karabükspor maçıyla sezonun açılışını yapacağız. Hedefimiz kazanmak. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle kazanmayı başarırız" ifadelerini kullandı.

Yazarlar