Diğer Sema Aydemir: 'Survivor'a Acun ağabey ikna etti'

Sema Aydemir: 'Survivor'a Acun ağabey ikna etti'

01.12.2017 - 09:29 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl ünlüler takımından Survivor'a katılan milli atlet Sema Aydemir, Survivor 2018'in All Star kadrosunda yer alacak. Aydemir, Survivor macerasına Acun Ilıcalı'nın ikna çabalarıyla başladığını açıkladı.

Sema Aydemir: Survivora Acun ağabey ikna etti

Geçtiğimiz yıl ünlüler takımından Survivor'a katılan milli atlet Sema Aydemir başarılı performansıyla Kıbrıs'a kadar gitmeyi başarmış ancak çeyrek finalde Adem ile çıktığı SMS oylamasında hayallerine veda etmişti.
Survivor'da oğlu Ali'ye duyduğu özlemle sık sık duygusal anlar yaşayan Aydemir, Survivor tarihinin rekortmeni oldu. İstatiksel olarak hem erkeklerde hem kızlarda zirvede yer alan Aydemir Survivor 2018'in All Star kadrosunda yer alacak.
Hazırlıklara başlayan ve "Şampiyon olmaya gidiyorum" ifadelerini kullanarak iddialı olduğunu vurgulan Aydemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Survivor ile yollarınız nasıl kesişti?

"Benim ikizim çok istiyordu Survivor'u ve sürekli başvuralım diyordu. Ben devlet memuruyum, oğlum var, sporcuyu olduğum Enka kulübüm var, milli takım var. Hep, 'Asla yapamam asla. Bir sürü sorumluluğum var' dedim. Sonra aradılar. 'Gitmeyeceğim' diyerek görüşmeye gittim Acun ağabey sağolsun muhteşem konuşmalarıyla ikna etti ve Survivor yoluna çıktım"

"OYUNLARI VERME KAFASIYLA DEVAM ETTİM"

Geçen yılın Survivor'unda sevdiğiniz, uzak olduğunuz ve rakip gördüğü kişiler?

"En yakın isimler; Serhat, Furkan, İlhan. En uzak isim; Şahika'ydı. Karşıma bu çıkarsa zorlanırım dediğim bir durum olmadı. Ama güç yarışlarında Tuğçe benden güçlü bence bunu alır diyebiliyordum. Survivor kafasında, 'Sema yenmek var yenilmek var kendine gel' dediğim için strese girmiyordum. Bütün oyunları alamayacağıma göre bazı oyunları verme kafasıyla yoluma devam edebildim."

Haberin Devamı

"ŞAMPİYONLUK GİDECEK BİLE OLSA YAPMAM"

Asla bunu yapmam veya keşke bunu yapsaydım dediğiniz durumlar oldu mu?

"Şampiyon olacağımı, yanımdaki insanlarla kötü göründüğümü bilsemde asla kardeşim dediğim, arkadaşım dediğim bir yola başladığım insanı asla yarı yolda bırakmam. Sonunda şampiyonluk gidecek bile olsa... Gönlümün gitmediği kişinin yanına şampiyon olmak için gitmem."

"O DAVRANIŞI KEŞKE YAPMASAYDIM"

"Keşke şu iyiliği yapmasaydım dediğim bir anı var. Ödül aldıktan sonra seçme şansım olunca insanlara değer verip yanımda olsunlar diye götürdüğüm bir kişinin sonradan televizyonda 'Hiç gitmek istemiyorum' dediğini duydum. Çok üzülmüştüm buna. Defteri kapattım ama üzgünüm bu konuda"

SON 10 YILIN REKORTMENİ

All Star süreci nasıl ilerledi?

"Biz hala Acun Ağabey ile bir görüşme yapmadık. Ben 10 yılın rekortmeniymişim hem erkeklerde hem kızlarda. İstatiksel olarak en çok oyun alan birçok parkurda en hızlı olan ve en çok sembol alan yarışmacıymışım. Geldiğimde fark ettim ben bunu. Onlarda All Star olduğu için doğal olarak direk kadroya yazmışlar beni."

"BİRBİRİMİZİ EN ÇOK ANLAYAN İNSANLAR OLACAĞIZ"

Nagihan Karadere'yle kıyaslanıyordunuz ve şimdi beraber Survivor'a gidiyorsunuz...

Haberin Devamı

"Herkes bunu merak ediyor aslında. Nagihan'la biz iletişim sağladık. Kim ne derse desin biz iki anneyiz. Ben Ali'yi Nagihan kızını çok özleyecek. Biz en büyük özlemi çekeceğimiz için birbirimizi en çok anlayan insanlar olacağız. Daha önce aynı odada kalmışlığımız var."

"KARŞIMIZA GÜÇLÜ KADRO ÇIKACAKTIR"

"İnsanların beklentisi farklı olabilir ama ben Nagihan'a her zaman takım arkadaşım olarak bakacağım. Ve geçen sene yaşayamadım ama bu sefer kendime, 'Arkanda Nagihan var, sen başaramazsan onlar toparlarlar' diyerek bir huzurum var. Bu sefer atış stresi yaşamayacağım. Çok güveniyorum onlara. İnşallah benden hızlıdır ve ben rahatlarım. İyi yol alırız çünkü ben Acun Medya ve TV8'i tanıdıysam karşımıza çok güçlü bir kadro çıkacaktır. Çok mücadele olacak takım arkadaşlarıma güvenmekten başka bir durumum yok."

"ŞAMPİYON OLMAYA GİDİYORUM"

All Star hedefleriniz nedir?

"Ben çok eleştirildim. Hiç 'Şampiyon olacağım' demedim. Herkes 'Sen inanamadım o yüzden biz inanamadık. Kıbrıs biletini erkeklerin elinden alıp gittin' dedi. Hisleri güçlü bir insanım. Ogeday'la Adem'in finale çıktığı aylar öncesinden gördüm ve bunu Ogeday'a söyledim. 'Sen şampiyon olacaksın' dedim. Ben şampiyon olamayacağımı biliyordum. Ne olursa olsun ekranda nasıl görünürsem görüneyim inanmamıştım. Ama bu sene, 'Kendime bir bayan şampiyon olabilir ve bunların içinde şansı yüksek olanlardan birisin' diyorum. Ben bu sefer şampiyonluk için gideceğim. Bir de geçen yıl karmaşık durumlarda gitmiştim. Bu sefer her şeyim oturdu. Ali'yi kime nasıl hangi kafada bıraktığımı ve kendimin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu benim için Survivor değil profesyonel Survivor olacak."

Haberin Devamı

"YEMEK YEMEYİ UNUTUYORUM"

Açlıkla aranız nasıl?

"Açlıkla normal insanlara göre daha fazla baş eden bir insanım. Hafıza problemim var yemek yemeyi unuttuğum zamanlar, iki gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oluyor. Aç olduğumu aslında midemin ağrısıyla anlıyorum. Oradaki stres, ertesi gün bir şeyin olmadığını bilmek... Ama birçok insana göre daha baş ediyorum o yüzden bile bile gidiyorum çekeceğiz, yapacak bir şey yok."

Haberin Devamı

EKRANDA SPOR PROJESİ

Survivor hayatınızda ne değiştirdi, kariyer planlarınız nedir?

"Evde baklavasını, mantısını açan, temizliğini yapan kendi halinde bir tipim. Atletizmde böyle bir şey söz konusu değil. Biz futbolcu değiliz. Büyük ünler, büyük paralar ve medyatik tarafımız hiçbir zaman olmadı. Olimpiyat haftası bile olmadı. Zaten Survivor'da ayağımdan bir ameliyat geçirdim. En iyimi koşmadıkça spora dönmeyi düşünmüyorum. Yurtdışına kampa gidip antreman yapmam lazım. Survivor'dan dönünce öğretmenlik ve kondisyonerlik yapıyorum onlara devam edeceğim. Bunlarla ilgili planlarım var. Belki Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum. Tabii gelecekle plan yapmak beni biraz güldürüyor, inanmıyorum planlara pek. Düşündüğüm ekranda sporla ilgili projeler var. Bunlar olursa güzel olacak. Olmazsa hayatıma eskisi gibi devam edeceğim."

"ORAYI YAŞAYAMAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜM"

En zorlandığnız an: "Tekneye binip adaya gidişimiz. İndiğimizde 'Hayır' dedim. Bir hafta verdim kendime... Orayı yaşayamayacağımı düşündüm."

En çok özlem duyduğunuz: "Oğlum Ali."

En üzüldüğünüz an: "Çok tartışmalara katılmam ama bir tartışma olmuştu orada gerilmiştim sonra özür dilenmişti ama üzülmüştüm."

En korktuğunuz an: "Ben fareydi, kertenkeleydi, yılandı korkmam ama takım bana çok güveniyordu, sürekli 'Arkanda toparlayacak birisi yok' diyorlardı. Çok önemli bir ödülü benim yüzümden kaybetme ihtimalleri beni çok korkutuyordu. "

En mutlu olduğunuz an: "Kıbrıs biletini Ogeday'dan aldığım sembol finali olabilir. 'Evet kendi gücünle Kıbrıs'a gidiyorsun' dediğim gündü." (Batuhan Durmuş - NTV)

Yazarlar