Dünyadan Futbol Semih Kaya kaza yaptı

Semih Kaya kaza yaptı

10.01.2019 - 15:32 | Son Güncellenme:

Sparta Prag idmanına giden Semih Kaya, arabasını yolun kenarındaki direğe çarptı. Futbolcu yara almadan kurtulurken, araçta ciddi hasar oluştu.

Semih Kaya kaza yaptı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’ın eski futbolcusu olan ve son günlerde yeniden sarı-kırmızılı takımın gündemine giren Semih Kaya, futbol hayatını sürdürdüğü Çekya’da talihsiz bir olay yaşadı. 27 yaşındaki savunma oyuncusunun, başkent Prag’da trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.

Alkol testi negatif çıktı

Mercedes marka arabasıyla antrenmana katılmak için tesislere gittiği sırada aracın kontrolünü kaybettiği belirtilen futbolcunun, yolun kenarındaki ışık direğine çarptığı bildirildi. Kazanın ardından yapılan alkol testinin negatif çıktığı ve alkollük bir durum olmadığı belirtildi.

122 bin liralık hasar oluştu

Ancak lüks bir araç olduğu belirtilen aracın değeri 4.4 milyon Çek korunası (1 milyon TL) olarak gösterildi. Polis sözcüsü Jan Danek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, araçtaki hasarın 500 bin koruna (122 bin TL), direkteki hasarın 20 bin koruna (4900 TL) olduğunu söyledi. Epey hasar gören aracı, futbolcunun servise gönderdiği kaydedildi.

Haberin Devamı