Galatasaray Semih Kaya'nın menajerinden sürpriz açıklama!

Semih Kaya'nın menajerinden sürpriz açıklama!

03.06.2014 - 08:34 | Son Güncellenme:

Av­ru­pa ku­lüplerinin ra­da­rın­daki Se­mih Ka­ya’nın menajeri Fa­zıl Öz­de­mir,"3 ay ön­ce gö­rüş­tük. Tek­li­fi ye­ter­li bulmadık" de­di. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın ardından kaleci Muslera ile de yapılan yüksek bütçeli yeni sözleşmeler Semih cephesinin dikkatini çekti.

Semih Kayanın menajerinden sürpriz açıklama

Bir yan­dan kad­ro­su­nu tak­vi­ye et­mek için ça­lış­ma­la­rı­nı hız kes­me­den sür­dü­ren Ga­la­ta­sa­ray, bir yan­dan da iç trans­fe­ri nok­ta­la­ma­nın te­la­şın­da. Gün­dem­de­ki isim ise Se­mih Ka­ya. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­min bir­çok Av­ru­pa eki­bi­nin trans­fer lis­te­sin­de yer alan genç sto­pe­rin 2016 yı­lı­nda so­na ere­cek söz­leş­me­si­ni uza­tıp uzat­ma­ya­ca­ğı me­rak ko­nu­su.

Haberin Devamı

Geç­ti­ği­miz gün­ler­de Sel­çuk İnan ve Bu­rak Yıl­maz'la ma­sa­ya otu­ran Ga­la­ta­sa­ray iki yıl­dı­zın 2017 yı­lın­da bi­te­cek söz­leş­me­le­ri­ni 2019 yı­lı­na ka­dar uzat­mış­tı. Bun­dan ön­ce­ki söz­leş­me­le­rin­de Bu­rak 2.3 mil­yon, Sel­çuk ise 2 mil­yon eu­ro ka­za­nır­ken iki oyun­cu­nun ye­ni söz­leş­me­le­rin­de­ki or­ta­la­ma yıl­lık ka­zanç­la­rı 2,8 mil­yon se­vi­ye­si­ne yük­sel­til­miş­ti. Bu­rak ve Sel­çuk'un ar­dın­dan sı­ra­nın Se­mih Ka­ya'ya gel­di­ği dü­şü­nü­lür­ken Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­min bu ko­nu­da her­han­gi bir adım at­ma­ma­sı genç sto­per­de ra­hat­sız­lı­ğa ne­den ol­du. Pe­ki Se­mih Ka­ya'da son du­rum ne?

‘En İyiler­den biri'

Yıl­dız fut­bol­cu­nun me­na­je­ri Fa­zıl Öz­de­mir, Se­mih'te­ki son du­rum hak­kın­da açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Ga­la­ta­sa­ray'dan henüz ken­di­le­ri­ne ula­şan ye­ni bir tek­lif ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Öz­de­mir “Şu an­da her­han­gi bir gö­rüş­me­miz de yok. Ga­la­ta­sa­raylı idarecilerle en son 3 ay ön­ce gö­rüş­tük. ‘Söz­leş­me uza­ta­lım’ di­ye bir tek­lif­le­ri ol­muş­tu. Ama bi­ze ya­pı­lan tek­li­fi ye­ter­li bul­ma­dık” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Av­ru­pa ta­kım­la­rı­nın Se­mih'e olan il­gi­si­ni de yo­rum­la­yan Öz­de­mir, genç sa­vun­ma­cı­nın oy­na­dı­ğı oyun­la şu an­da Ga­la­ta­sa­ray'ın en iyi oyun­cu­la­rın­dan bi­ri ol­du­ğu­nun al­tı­nı çi­ze­rek “Böy­le bir oyun­cu­ya Av­ru­pa ta­kım­la­rın­dan tek­lif gel­me­si ta­bi­i ki çok nor­mal” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Haberin Devamı

Ay­rıl­mak da bir se­çe­nek

Öte yan­dan Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin yıl­lık 1,4 mil­yon li­ra ga­ran­ti üc­ret öde­di­ği Se­mih'e bu meb­la­ğı eu­ro cin­sin­den öde­me tek­li­fi sun­ma­yı plan­la­dı­ğı öğ­re­nil­di. An­cak ge­len bil­gi­le­re gö­re Se­mih bu tek­li­fe sı­cak bak­mı­yor. Bu­rak ve Sel­çuk'un al­dı­ğı üc­ret­le­ri de göz önün­de bu­lun­du­ran genç fut­bol­cu yö­ne­tim­den bu çer­çe­ve­de ma­kul bir tek­lif bek­li­yor. Ak­si tak­dir­de ta­kım­dan ay­rı­la­rak Av­ru­pa'nın yo­lunu tut­ma­yı da bir se­çe­nek ola­rak gö­rü­yor.

Haberin Devamı

(Bugün)