Skorer Şen: Partizan rakip olamaz

Şen: Partizan rakip olamaz

12.08.2008 - 00:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli takımın, Partizan’ı iki maçta da yenerek Şampiyonlar Ligi biletini alacağını iddia etti.

Şen: Partizan rakip olamaz

Maç için dün Belgrad’a giden Şen, Sırp ekibinin eski gücünde olmadığına dikkat çekerek, “Partizan’ı çok genç bir antrenör çalıştırıyor. 21 yıl sonra yönetim ve teknik heyeti değişti. Partizan Fenerbahçe’ye rakip olamaz. Hem burada, hem İstanbul’da yeneriz” dedi. Bu arada Ali Şen, Fenerbahçe kafilesiyle birlikte bugün Belgrad’a gidecek olan Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini yemekte ağırlayacak.

‘Fenerbahçe daha güçlü’
Sarı-lacivertli takımın eski oyuncularından Mirko Mirkoviç, Fenerbahçe’nin, Partizan karşısında favori olduğunu belirtti. Türk vatandaşı olarak Mert Meriç ismiyle Türkiye’de forma giyen Mirkoviç, “Fenerbahçe, Partizan’dan daha iyi bir takım. Zaten Partizan’ın 5 futbolcusu oynamıyor. Bu da Fenerbahçe için bir avantaj. Fenerbahçe deplasmanda da olsa avantajlı” dedi. Ailesiyle birlikte dün Belgrad’a giden Mirkoviç, Partizan’ın kale arkası tribünlerinde ateşli bir taraftar grubu olduğunu sözlerine ekledi.

Mirkoviç rakip oldu
Partizan kulübünün menajerliğini, Fenerbahçe’nin eski savunma oyuncularından Zoran Mirkoviç yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli döneminde sarı-lacivertli takımda şampiyonluk yaşayan Mirkoviç’in, bir dönem formasını giydiği Partizan’da menajerlik görevini üstlendiği ve Sırp ekibi oyuncularına, İstanbul’daki işlerinin çok zor olduğunu anlatarak, ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılmaları gerektiğine dikkat çektiği ifade edildi.