Futbol Senad Ok, Emre Belözoğlu gerçeğini açıkladı...

Senad Ok, Emre Belözoğlu gerçeğini açıkladı...

11.01.2018 - 14:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı lacivertli camiada yaşanan son gelişmeleri Skorer TV yayınında aktardı. Ok, Emre Belözoğlu'nun, Ali Yıldırım'la görüştüğü ancak bir transfer olmayacağını, Emre'nin gelecekte F.Bahçe'de sportif direktör olarak görev alabileceğini açıkladı.

Senad Ok, Emre Belözoğlu gerçeğini açıkladı...

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Ezgi Toper ile Skorer TV yayınında taraftarların sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un açıklamaları;

VAN PERSİE KRİZİ DEVAM EDİYOR

LA Galaxy ile Van Persie anlaştı. Hatta istanbul’a geldiler. Ama ABD ekibi Feyenoord ile anlaştı haberlerinden dolayı oldukça rahatsız. Hangi takıma gidecek şu an belirsiz. Feyenoord’a gitmesi Fenerbahçe için kötü olur. Çünkü LA Galaxy daha rahat oyuncunun maaşını kazanabilir.

OZAN TUFAN’IN BONSERVİSİ 8 MİLYON EURO

Ozan Tufan Arap kulüplerine gitmek istemiyor.. Ozan Tufan Fenerbahçeli yetkililere 'Bonservis bedelim nedir' diye sorduğunda büyük bir şok yaşadı. F.Bahçeli yöneticiler 8 milyon euro olarak cevap verdi. Bu şekilde giderse Ozan Tufan’ın takımdan ayrılması çok zor. Çünkü Ozan Tufan’a 8 milyon euro verecek takım yok.

YİĞİTHAN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberin Devamı

Yiğithan Güveli için oyuncu ve Fenerbahçe Rotterdam ile anlaştı. Hollanda Federasyonun transfer için birkaç şartı var. Bunlar aşıldığında oyuncunun transferi gerçekleşecektir.

FERNANDAO’NUN DURUMU JANSSEN’E BAĞLI

Fernandao’nun transferi Janssen’in sakatlığına bağlı. Janssen’in sakatlığı oldukça ciddi. Parmağındaki ödem hala geçmiş değil. Devre arası yapmamış bir Janssen takıma yararlı olması mümkün değil. Fernandao ne kadar kilo verse de yine istenilen bir performansa gelmiyor. Fernandao için 2 tane ciddi iki tane kulüp var ama kiralık istiyorlar. Fenerbahçe kulübü oyuncunun satılmasından yana.

EMRE BELÖZOĞLU’NUN GELECEĞİ FENERBAHÇE’DE…

Emre Belözoğlu ile alakalı sezon başında konuşulan transfer mevzusu. Bir takım girişimler sezon başında oldu ama devre arasında bir şey olmadı. Çünkü şu an Arda Turan’ı transfer etmek isteyen bir takım en iyi oyuncusu olan Emre’yi şampiyonlukta en büyük rakiplerinden biri olan Fenerbahçe’ye vermesi imkansız gibi. Başakşehir’den görüştüğüm yöneticiler her sezon böyle haberlerin çıktığı ama resmi bir görüşme hiçbir şekilde olmadığını söyledi. Ali Yıldırım ve Emre görüşmüş olabilir. Her zaman görüşme olabilir , çünkü aralarında eskiden bir bağ var. Emre Belözoğlu Fenerbahçe için önemli bir isim. Gelecek için Emre’yi sportif direktör vb. gibi görevlerde düşünüyorlar. Emre’nin futbolu bıraktıktan sonra geleceği Fenerbahçe’de olacaktır.

Haberin Devamı

EDİN VİSCA İDDİASI

Fenerbahçe evet bir kanat oyuncusu arıyor ama Başakşehir Edin Visca’yı cok ciddi teklifler gelmesine rağmen satmadı. Başakşehir eski Başakşehir değil. Şampiyonluk için bence en büyük aday. Böyle bir tabloda Başakşehir’in bu transfere onay vermesi imkansız gibi duruyor.

SOL BEK TRANSFERİ VE ORTA SAHA…

Fenerbahçe’de sol bek sorunu şu şekilde. Sezon başından beri sol kanattan istenilen verimi alamadığı için alınacak isim hem bek hem de ileride oynayacak isim düşünülüyor. Ama şöyle bir gelişme oldu. Ozan Tufan’ın tamamen düşünülmemesi ve Topal ve Souza’nın sakatlığında o bölgede kimin oynayacağı düşünülüyor. Şimdi eldeki sol beklere bakınca ikisi de milli takımda oynayan oyuncular, gelecek sol bek sol kanadı uçuracak mı diye sorarsanız, bu bilinmiyor. O yüzden bu orta sahadaki sıkıntı sebebiyle biraz transfer orta saha araştırmasına döndü. Aykut Kocaman orta avrupa’da çok ciddi takip ettiği oyuncular var. Biliyorsunuz Aykut Kocaman daha önce Bayern’e transfer olmadan Lewandowski ile transfer görüşmesi yapmıştı. Fenerbahçe transfer yapmaya çalışacak ama acele etmiyorlar. Son güne kadar gerekirse beklenecek.

Haberin Devamı

SOUZA İLE PRENSİP ANLAŞMASI YAPILACAK

Fenerbahçe yönetimi Alper’e yaptığı gibi Souza için de böyle bir düşünce var. Bir prensip anlaşması yapmayı düşünüyor ama ne zaman olacağı yönetime bağlı. Souza’ya çok ciddi teklifler geliyor. Fenerbahçe buradan iyi bir gelir elde edilebilir.

AZİZ YILDIRIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Aziz Yıldırım yılbaşı yemeğine kadın üyelerle bir araya geldi. Orada açıklamalar yaptı. Henüz başkanlığını resmi bir şekilde adaylığını açıklamaması rağmen çalışmalara başladı. Yapılan haberlere baktığımızda başkan hala hiçbir haberi yalanlamıyor. Hatta aday olmayacak diye yapılan haberleri bile yalanlamadı. Aziz Yıldırım kendi çalışmalarını yapar, seçime çok yakın bir zamanda gerekli açıklamaları yapar. Şampiyonluk yolunda zarar görmek istemiyor. Çok tecrübeli bir başkan ne zaman aday olacağını iyi bilir.

Haberin Devamı