Fenerbahçe Senad Ok: Ersun Yanal, Neustadter'i sildi

Senad Ok: Ersun Yanal, Neustadter'i sildi

02.05.2019 - 14:45 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad OK, sarı lacivertlilerdeki en güncel gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Senad Ok devre arasındaki Sadık ve Serdar Aziz transferlerinin ardından kulübüye mahkum olan Neustadter için, "Ersun Yanal onu sildi" açıklamasını yaptı.

Senad Ok: Ersun Yanal, Neustadteri sildi

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad OK, sarı lacivertlilerdeki en güncel gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Senad Ok sezon sonunda ayrılması beklenen Rus stoper Neustadter için, "Ersun Yanal onu sildi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Senad Ok'un açıklamaları şöyle:

Ersun Hoca idmandan sonra konuştu. "Şu an için 4 maça bakıyoruz. Rakipler bize karşı oynarken ayrı bir motivasyon oynuyoruz" demiş. Gelecek sezonla ilgili çok fazla açıklamada bulunmamış. Gençleri çok fazla kullanamadık açıklaması yapmış.

-Fenerbahçe sancılı bir dönemden geçiyor. Öyle ki yönetim hiçbir şey yapamadı. Yapılan tek olumlu hareket oyuncuların maaşının ödenmesi. Kayıp bir sezon. Bu sene göz göre göre kaybedilmiş bir sezon var. Seçimi kazanan yönetim bir rehavete girdi.

"Ali Koç'un hayalindeki teknik adam..."

-Ersun Yanal'la çalışmaya büyük ölçüde mecbur bir yönetim var. Hocayı gönderirsen yerine kimi getireceksin? Mesela Okan Buruk'a Fenerbahçe taraftarı sıcak bakmıyor. Hoca başarılı olabilir taraftar onu bağrına basmaz. Ali Koç'a "Hayalinizdeki hoca kim?" diye sorsanız Ersun Yanal demez ama hayaller ve gerçekler var. Bu kadroyla başka teknik direktörün daha başarılı olacağını düşünüyorum. Ersun hoca için bu son şans. Başarılı olursa kariyeri çıkışa geçer, başarısızlıkta dibe çöker.

Haberin Devamı

"Başkanın vizyonuna uymuyor"

-Volkan Demirel konusu Ali Koç'un vizyonuyla uyuşmayan bir durum. Semih Özsoy'un açıklamaları da doğru değil. Taraftara oynuyorsa tamam ama gerçek fikirleri ise dehşete düşerim.

Valbuena'nın sözleşmesi

-Valbuena konusunda doğru bilgiyi Skorer'den vermiştik. Önceki yönetimle konuştum. 25 maçı doldurduğunda uzar maddesi var dediler. Peki neden uzamadı? Şu anki yetkililere sorduk, uzamadı dediler. Biraz daha araştırdığımızda, bu madde karşılık olarak kaldırılmış. İki taraf da "Kazan-kazan" durumu var. Karlı çıkan Valbuena bu olayda. Valbuena bonservisini eline aldı bu durumda. Son kontratını yapma hakkı kazandı. Ersun hoca ilk döneminde bile Valbuena'yı istiyordu. Oyuncuya güveniyor hoca. Mali şartlar sağlanırsa devam edilecek.

"Eljif için 10-12 milyon euro..."

-Tottenham ve Torino Eljif için geldi. Türkiye Ligi'nde şu an itibarıyla 15 milyon euroya gidebilecek oyuncu sayısı çok çok az. Eljif'in yaşı çok küçük, bu bir avantaj. Tottenham'ın raporu çok net. Diğer kulüplerin de ortak noktada buluştuğu rakam, 10-12 milyon euro. Tottenham'da şu an için, "Oynayamaz" görüşü var.

Haberin Devamı

"Hoca Neustadter'i sildi

-Ersun hoca Mehmet Topal'dan memnun ama kamuoyunda bir eleştiri var Topal'a. Psikolojik olarak zor durumda Mehmet. Kendi orijinal olmadığı pozisyonda oynadığı zaman da daha kötü hissediyor.

Serdar iyileşti, Neustadter'i hoca sildi. Kasımpaşa maçında oynamaz. An itibarıyla Mehmet Topal-Serdar Aziz ikilisi oynar stoperde.