Fenerbahçe Senad Ok: Fiorentina, Eljif için 11 milyon euro teklif etti

Senad Ok: Fiorentina, Eljif için 11 milyon euro teklif etti

08.05.2019 - 14:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Akhisarspor maçı öncesinde Fenerbahçe'deki gelişmeleri aktardı. Ok, "Güvenilir bir bilgi aldım. Eljif Elmas için Fiorentina'nın teklifi var. 10-11 milyon euro veriyorlar. Fenerbahçe minimum 20 milyon euro istiyor" dedi.

Senad Ok: Fiorentina, Eljif için 11 milyon euro teklif etti

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Akhisarspor maçı öncesinde Fenerbahçe'deki gelişmeleri aktardı...

Haberin Devamı

Senad Ok'un yorumları: "Eljif'i çok eleştirdik. Kasımpaşa maçında çok iyiydi. Eljif oyundan çıkarken durum 1-1'di. Başkan ve yöneticiler bu değişikliğe anlam veremedi. Şans Ersun hocanın yardımına koştu. Yanlış bir hamle olmasına rağmen Fenerbahçe maçı kazandı.

"Kasımpaşa bu liginn altında seviyeye sahip"

Kasımpaşa'ya inanamadım. Nasıl bu kadar kötü olabilir. Anlayamadım. Kasımpaşa bu ligin altında seviyeye sahip.

Fenerbahçe'nin kaleci arayışı gündemde. Transferde öncelik golcü ve stoper. Slimani ve Frey gidiyor. Kaleciyle ilgili birtakım temasların olduğunu duyuyoruz.

"Fenerbahçe en fazla 1.5 milyon euro verir"

Valbuena'nın son kontratı. Kazananın Valbuena olduğunu düşünüyorum. Bonservissiz gitme şansına sahip. F.Bahçe 3 milyon euro vermemek için bu maddeyi kaldırdı. F.Bahçe 1 veya 1.5 milyon euro belki verir. Valbuena bu rakamı kabul etmez. İstanbul'da mutlu. Futbol oynamak istiyor. Futbola aşık. Fransa 2. Ligi'ni takip eden bir sporcu. Hayat felsefesi olarak görüyor. Oynamadığı zaman mutsuz. Valbuena'dan iyisini alamayacaksınız bırak kalsın. Geçmiş dönemdeki gibi revizyona gerek yok. Soldado da ve Valbuena da iyi profesyoneller. Umarım ikisi de kalır.

Haberin Devamı

"Fenerbahçe Eljif için 20 milyon euro istiyor"

Şu anki tabloda teknik direktör Ersun Yanal doğal olarak görevine devam edecek. Net bildiğim için rahat söylüyorum. Çok ilginç ve güvenilir bir bilgi aldım. Fiorentina'nın bir teklifi var Eljif için. 10-11 milyon euro veriyorlar. Fenerbahçe minimum 20 milyon euro. Ama bu teklif, F.Bahçe'nin istediğinin altında. 15 milyon euro genç oyunculara yatırım yapacaksan İtalyan takımı için büyük paralar değil. Eljif Elmas şu anda Avrupa'nın başka takımlarında olsaydı iki kat bonservis biçilebilirdi. Eljif ayrılacak gibi duruyor. Buradan gelecek paranın transfer için kaynak olması düşünülüyor. Polonya Milli Takımı'nın sağ ve sol beki izleniyor."

Yazarlar