Skorer Şener’den bombalar!

Şener’den bombalar!

27.05.2009 - 00:47 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı, Şampiyonlar Ligi’ne katılma şanslarının yüzde 80 olduğunu iddia ederken, Kopenhag’da forma giyen Hutchinson veya Sochaux’tan Perisic’i kadrolarına katacaklarını açıkladı

Şener’den bombalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ligdeki kaderlerini belirleyecek olan Fenerbahçe karşılaşması ve yabancı oyuncu transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Sezon başında belirlenen Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaştıklarını kaydeden Şener, Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın kendileri için çok daha iyi olacağını söyledi. Başkan Şener, Fenerbahçe’yi yenerek bu hedefe ulaşmak istediklerini belirterek, “Kendi maçımızı kazanıp, Sivas’ın puan kaybını bekleyeceğiz. Biz zaten son maçlarda Fenerbahçe’yi hep yeniyoruz. Ben Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansımızı yüzde 80 olarak görüyorum. Hangi Avrupa kupasına katılırsak ona göre takım kuracağız. Şampiyonlar Ligi’ne girersek çok ciddi bir ekonomik kazanç elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bordo-mavili kulübün patronu, transferde iki yabancı ve iki yerli futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini bildirdi. Danimarka’nın FC Kopenhag takımında forma giyen ön libero Kanadalı Atiba Hutchinson ile Fransa’nın Sochaux takımında top koşturan Hırvat Ivan Perisic’in transfer listelerinde yer aldığını açıklayan Sadri Şener, “Bunlardan en az birini kamp öncesi transfer etmek istiyoruz. Yeni teknik heyet de belirlendikten sonra hızla transferi noktalayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Güneş bitmek üzere
Başkan Şener, Güney Kore’nin FC Seul takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş’in durumunun ay sonunda netlik kazanacağını da bildirdi. Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakan Güneş’in, Seul’le sözleşmesinin sürdüğüne dikkat çeken Şener, “Bu nedenle menajeri Adnan Demir, Güney Kore’de. Ay sonunda görüşmeler netleşecek. Ondan sonra da el sıkışmak istiyoruz” dedi.