Skorer Şener, Fener maçı öncesi öyle bir laf etti ki...

Şener, Fener maçı öncesi öyle bir laf etti ki...

04.05.2012 - 08:05 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe maçıyla ilgili “Rakip sahamızdan 3 puanla çıkarsa bir yıkım olur, dünyanın sonuna benzeyen bir şey olur” diyerek herkesi şaşırttı.

Şener, Fener maçı öncesi öyle bir laf etti ki...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, önceki akşam çıktığı Kanaltürk ekranlarında, birçok ismi topa tuttu, eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Fakat kurduğu bir cümle gerçekten futbolumuz adına üzücüydü.. Biz daha fazla yorum yapmayalım ve Şener’in sözlerini sizler için sayfalara taşıyalım..

Başkan, “F.Bahçe’yi hafta sonunda nasıl karşılayacaksınız?” sorusu üzerine şu yanıtları verdi:?

Bu gerginlik için benim yapacak bir şeyim yok. F.Bahçe 3 puanla çıkarsa bir yıkım olur, dünyanın sonuna benzeyen bir şey olur. Benim gönlüm kimsenin şampiyon olmasından yana değil. Bozulsun lig de yeniden oynayalım. F.Bahçe Stadı’nda son maçı oynayacak. Ama F.Bahçe son yıllarda kendi sahalarında şampiyonluk maçlarını kazanamıyor. Şanslı kim olur belli olmaz. Ama bence şampiyonluk son maça kalır.

‘YAŞAM GEÇİYOR’

Pazar günü güller, çiçekler, kırmızı halılarla.. Nasıl yani? Biz nasıl geldiysek öyle karşılayacağız. Nihat gelir herhalde, sonra ‘Sadri o şeyi yanlış söyledik’ der. Der, ne olacak? Yaşam geçiyor. Hata yapmak insanlara mahsus bir şey. Arkadaşlık var bu işin sonunda.