Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler: Aziz Yıldırım bunun intikamını alacaktır

Serdar Ali Çelikler: Aziz Yıldırım bunun intikamını alacaktır

07.11.2017 - 09:43 | Son Güncellenme:

Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, F.Bahçe'de görevine devam kararı alan Aykut Kocaman'a tepki gösterdi. Lig Radyo'ya bağlanan Çelikler, "İstifa eden adam 'İstifa ediyorum' der. 'Gerekeni yapacağım' demez. Net konuşur. Kimilerine göre 5., bazılarına göre 7. istifası. Hocayı tanıdığım için bu yorumu yaptım. İstifa bir duruş meselesidir, Aykut Kocaman'da böyle bir duruş olmadığını düşünüyorum. Liderlik vasfı yok. Aziz Yıldırım, bunun intikamını alacaktır" yorumunu yaptı.

Serdar Ali Çelikler: Aziz Yıldırım bunun intikamını alacaktır

Skorer - Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, cumartesi akşamı NTV Spor'da yayınlanan "Kırmızı Çizgi" programında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifa etmeyeceğini, perşembe günü eşofmanlarıyla antrenmana çıkacağını ileri sürmüştü.

Haberin Devamı

Serdar Ali Çelikler, Aykut Kocaman'ın 'göreve devam' kararını almasının ardından Lig Radyo'da tecrübeli teknik adamı sert bir dille eleştirdi.

İşte Çelikler'in sözleri: "Hayatımda iki kere istifa ettim. Hepimizin hayatında olan bir şey. İstifa eden adam 'İstifa ediyorum' der. 'Gerekeni yapacağım' demez. Net konuşur. Kimilerine göre 5., bazılarına göre 7. istifası. Hocayı tanıdığım için bu yorumu yaptım. İstifa bir duruş meselesidir, Aykut Kocaman'da böyle bir duruş olmadığını düşünüyorum. Liderlik vasfı yok. 2012'de 'Gidiyorum' dedi, Alex'i yedi. Bu kez de 'Gidiyorum' dedi, 4-5 oyuncuyu yer.

'Aziz Bey bunun intikamını alacaktır'

Aziz bey, Kocaman'ı mayıs sonu gönderir. Bir daha Aziz Yıldırım onunla çalışmaz. Hayatımda bu kadar başarısızlığını başkalarına yıkan bir insan görmedim. Blöf yaptı, blöfü görüldü, başarılı oldu. Önünde sonunda, kongre çalışmalarından hemen önce veya hemen sonra Aziz Bey bunun intikamını alacaktır. Golü yedi Aziz Bey. Aziz Bey öfkelidir şu an. Çok ihtiyacın olan bir adam yarı yolda bırakıyor seni.

Haberin Devamı

'Sivasspor maçına 17 bin 603 kişi gider'

Programda 'Perşembe günü lacivert eşofmanlarıyla görürüm' dedim, orada yanıldım. Bugün idmana çıkıyor. Aziz Yıldırım'ın kum torbası şu an. Aziz Bey, nisan sonu mayıs başına kadar kum torbası olarak kullanır. Bana göre efsane değildir. Rıdvan-Oğuz-Aykut üçlüsünün sonuncusudur. Sivasspor maçına 17 bin 603 kişi gider. F.Bahçe maçı kazanır, gözyaşları sel olur. Makarna partileri başlar. 'Devre arasında 3-4 transfer yapacağız' sözü verilir. Van Persie gönderilir. Hamaset kokan açıklamalar yapılır. Hakem hatası olursa hele çok sevinirler. Bundan sonra bu tip şeyler olur."



Yazarlar