AntalyaSpor Serdar Özkan'ın hayali Milli forma!

Serdar Özkan'ın hayali Milli forma!

27.07.2015 - 11:26 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yeni transferlerinden Serdar Özkan, daha önce A Milli Takım'da oynadığını belirterek, "Önümde uzun bir süreç var. Allah sakatlık, kaza bela vermezse ilk hedefim Antalyaspor'a faydalı olmak, sonra A Milli Takım'a seçilerek ay yıldızlı milli formayı giymek" dedi.

Serdar Özkanın hayali Milli forma

Yeni takımının Afyonkarahisar kampına katılan Serdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı kulüple 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzaladığını söyledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un bu sezon transferleriyle çok gündeme geldiğini anlatan tecrübeli futbolcu, "Bu sene takım arkadaşlarımızla Antalyaspor'un başarısı için mücadele edeceğiz. İnşallah sezon sonunda Antalyaspor'u iyi yerlere getiririz" ifadesini kullandı.

Serdar, Beşiktaş formasıyla çok genç yaşta Spor Toto Süper Lig'de forma giymeye başladığını ve o dönem kendisinden beklentilerin çok büyük olduğunu ifade ederek, yaşadığı şanssızlıklar ve kendi hatalarından kaynaklanan sebeplerle yapamadıklarını şimdi başarmak istediğini dile getirdi.

Genç yaşlarda kendisine yönelik hatalar da yapıldığını savunan deneyimli oyuncu, "Büyüklerimizin de bana karşı yaptığı hatalar oldu. Onlar artık geçmişte kaldı. Artık sadece 'Daha fazla ne yapabilirim?' diye önüme bakıyorum. İnşallah bu sene Antalyaspor'a faydalı olurum ve Antalyaspor'u iyi yerlere taşırız" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Serdar Özkan, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi şampiyonluk yaşamış camialarda uzun yıllar forma giydikten sonra Anadolu kulüplerine giden oyuncuların biraz sıkıntı çektiğini vurguladı.

Bu oyuncuların bir süre sonra kendisini toparlamaya başladığına değinen Serdar, şöyle devam etti:

"Allah'a şükür ben de kendimi topladığımı düşünüyorum. 27 yaşındayım. En verimli dönemimde olduğumu düşünüyorum. İnşallah benden beklentilere en iyi şekilde cevap verecek duruma gelirim. Süper Lig'de çok erken forma giydiğim için beni herkes 30 yaşın üzerinde biliyor ama daha 27 yaşındayım. A Milli Takım'da oynadım ama tam istediğim gibi olmadı. Önümde uzun bir süreç var. Allah sakatlık, kaza bela vermezse ilk hedefim Antalyaspor'a faydalı olmak, sonra A Milli Takım'a seçilerek ay yıldızlı milli formayı giymek."

Ligde Beşiktaş. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve son olarak Bursaspor'un şampiyonluk sevinci yaşadığını hatırlatan Özkan, Antalyaspor'un da bunu başarabileceğini belirtti.

Genç yıldız adaylarına tavsiyeler

Genç yaşlarda büyük takımlarda oynayan futbolculara tavsiyelerde de bulunan 27 yaşındaki sporcu, "Öncelikle genç kardeşlerimizin, yanlarındaki insanlara, arkadaş çevrelerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Önce parayı değil, oynamayı düşünmeleri gerekiyor. Zaten para sonradan kendiliğinden geliyor" görüşünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Eto'o transferi

Serdar, Antalyaspor'un kendisi gibi yeni transferi Eto'o'nun kariyerinin herkes tarafından bilindiğini ve tartışılamayacağını ifade etti.

Çocukluğunun Eto'o'nun maçlarını izleyerek geçtiğini anlatan Serdar, ondan öğrenebileceği çok şeyler olduğunu kaydetti.

Serdar, henüz Eto'o ile tanışma imkanı olmadığı bilgisini vererek, onunla aynı takımda forma giymenin gurur verici olduğunu bildirdi.

Daha yapması gereken işler olduğunu söyleyen Serdar Özkan, "Futbol hayatımda yarım kalan çok şey var. Bunları başaracağıma inanıyorum ve başaracağım" diye konuştu.

Yazarlar