Trabzonspor Serdar Trabzon’a Sapara G.Antep’e

Serdar Trabzon’a Sapara G.Antep’e

28.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karadeniz ekibinin asbaşkanı Nevzat Şakar, kırmızı-siyahlıların Slovak yıldız Marek Sapara karşılığında daha önce transfer etmek istedikleri Serdar Kurtuluş’u takas etme teklifi aldıklarını ifade etti

Serdar Trabzon’a Sapara G.Antep’e

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Macar Videoton’la sahasında 0-0 berabere kalan Trabzonspor uzun zamandır peşinde olduğu G.Antep’in 25 yaşındaki sağ bekine kavuşmak üzere. Bordo-mavililerin asbaşkanı Nevzat Şakar, “G.Antepspor Sapara’yı transfer etmek veya kiralamak için bize başvurdu. Sapara’ya karşılık daha önce de istediğimiz Serdar Kurtuluş’u takasta kullanabileceklerini bize bildirdiler” ifadelerini kullandı.

KWEUKE TAMAM GİBİ
TEKNİK direktör Hikmet Karaman’ın çok istediği 30 yaşındaki Slovak orta saha geçen sezon kiralık olarak forma giydiği kırmızı-siyahlılarda 21 maçta forma giyip 6 kez de fileleri sarsma başarısı göstermişti.
AYRICA Karadeniz ekibi uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü forvet transferinde sona yaklaşıldı. Trabzon’un en geç hafta sonuna kadar bir forvet transferini açıklaması beklenirken bu ismin Sparta Prag forması giyen Kamerunlu milli oyuncu Leonard Kweuke olduğu iddia edildi. 25 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon forma giydiği 2 lig maçında 2, iki Avrupa kupası eleme turu maçında da 3 gol kaydetti.