Tenis Serena Williams tenisi bırakıyor mu? Açıkladı..

Serena Williams tenisi bırakıyor mu? Açıkladı..

20.04.2017 - 14:17 | Son Güncellenme:

Hamile olduğu ortaya çıkan Serena Williams'ın sözcüsü yıldız raketin 2017'yi kapadığını ancak emekliye ayrılmayacağını açıkladı.

Serena Williams tenisi bırakıyor mu Açıkladı..

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Serena Williams'ın hamile olduğunun ortaya çıkması, tenis dünyasına bomba gibi düştü. Snapchat üzerinden hamile olduğunu ima eden bir fotoğraf yayınlayan ve altına '20 hafta' yazarak 5 aylık hamle olduğunu ima eden yıldız raketin durumuyla alakalı sözcüsü Kelly Bush Novak açıklamalarda bulundu.

Williams'ın hamile olduğunu doğrulayan sözcüsü 'Serena 2017 içinde bir daha tenis oynamayacak. Ancak 2018'de kortlara geri dönmeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyor' diye konuştu. 23 Grand Slam kazanarak bu alanda bir rekora imza atan 35 yaşındaki ABDli tenisçinin, tekrar geri dönmesi kesinleşti.

36'sında geri dönecek

Serena Williams'ın yeniden oynama kararı akıllara geçmiş örnekleri getirdi. Belaruslu Victoria Azarenka, Belçikalı Kim Clijters gibi isimler, gebeliğin ardından tekrar aktif spor hayatlarına dönmüşlerdi. Oldukça başarılı olan Clijters gibi, Azarenka'nın da ilerleyen dönemde eski formuna kavuşması bekleniyor. Ancak genç yaşlarda bu işi yapan diğer isimlere nazaran Serena Willams'ın 36'sında dönüş yapacak olması, tekrar eski formunu bulup bulmayacağı konusunda meraklı bekleyişlere vesile oldu.