Tenis Serena’ya kara kıyafet yasağı

Serena’ya kara kıyafet yasağı

24.08.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

Serena Williams’ın giydiği kıyafet nedeniyle Roland Garros’a giyim yönetmeliği geldi. ABDli tenisçinin bir daha böyle giyinemeyeceği belirtildi.

Serena’ya kara kıyafet yasağı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Kadınlar tenisinin yıldızı Serena Williams’a kıyafet ambargosu geldi. Uzun bir aranın ardından bu sene kortlara dönen ABDli yıldız tenisçi, Roland Garros’ta giydiği kıyafetten dolayı ortalığı karıştırdı.

Sezonun ikinci grand slaminde simsiyah bir kıyafet giyen Serena, sıcak havaya karşın tüm bedenini kaplayan elbise ile dikkat çekmişti. Kedi kıyafeti denilen giysinin Kara Panter filminden esinlenildiği belirtilmişti.

‘Sanırım çok ileri gittik’

Roland Garros’tan da sorumlu Fransa Tenis Federasyonu Başkanı Bernard Giudicelli, bundan böyle turnuva için bir kıyafet kuralları oluşturacaklarını belirtti “Çünkü sanırım bazen çok ileri gittik” dedi.

‘Mekana ve oyuna saygı gösterilmeli’

Serena Williams’ın giydiği kara kıyafeti örnek gösteren Giudicelli “Artık bu kabul edilmeyecek. Bu tip kıyafetlere tolerans gösterilmeyecek. Mekana ve oyuna saygı gösterilmeli” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Wimbledon kadar sert olmayacak’

Tenis ve kurallar denince akla ilk gelen Wimbledon’a da değinen Fransa tenisinin patronu, Londra’daki organizasyon kadar katı kurallar konulmayacağını da sözlerine ekledi.