Demir Grup Sivasspor Sergen'li Sivas'ın bileği bükülmüyor!

Sergen'li Sivas'ın bileği bükülmüyor!

03.01.2015 - 11:42 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 3 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi.

Sergenli Sivasın bileği bükülmüyor

Brezilyalı Roberto Carlos'un istifasının ardından Sivasspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçın yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ve 2-1'lik sonuçlarla yenen kırmızı beyazlı ekip, ligin 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısının son maçında sahasında yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Sivasspor, bu maçı kazanarak puan cetvelinde alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Ligde kötü günler geçiren kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 15 haftada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 11 puanla ligin 17'nci sırasında yer aldı.

Sivasspor ligde 5 maçtır galibiyete hasret

Ligde en son 10. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında galibiyete hasret kaldı.

Balıkesirspor galibiyetinin ardından 11. haftada Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-0 yenilip, 12. haftada sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan, 13. haftada dış sahada Fenerbahçe'ye 4-1, 14. haftada evinde İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup olan, 15. haftada Kasımpaşa ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Sivasspor, Kardemir Karabükspor maçını kazanarak ligde ki 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Haberin Devamı

Sakat ve cezalı futbolcular

Sivaspor'da yarınki Kardemir Karabükspor maçı öncesinde defans oyuncuları İbrahim Toraman ve Ziya Erdal ile forvet John Utaka'nın sakatlıkları bulunuyor.

Kart cezalıları, defans oyuncusu Manuel Da Costa ile orta saha oyuncusu Hakan Arslan da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yazarlar