Beşiktaş Servet Dündar hayatını kaybetti

Servet Dündar hayatını kaybetti

10.03.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

Sultangazi'de bıçakla yaralanan Beşiktaş'ın 16 yaşındaki alt yapı kalecisi Servet Dündar hayatını kaybetti.

Servet Dündar hayatını kaybetti

Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 10 gündür yaşam savaşı veren genç kaleci Servet Dündar, bugün saat 15:00 sularında yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde yatan Dündar için bu sabah uyku testi yapıldı.Testin sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Ardından Genç kalecinin yaşamını kaybettiği haberi geldi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Dündar saat 15:00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde, arasında önceden husumet olduğu öğrenilen kişilerle kavga eden Servet Dündar bıçaklanmış ve ambulansla Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Polis ekipleri, kavgaya karışan A.O. (24) ve S.G'yi (22) 6 Mart'ta, E.G'yi (19) ise 8 Mart'ta yakalamıştı. Emniyetteki ifadelerinde, kavganın "kız arkadaş" tartışmasından kaynaklandığını söyleyen şüphelilerden E.G. tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

"Servet Dündar'ın Vefatının Üzüntüsünü Yaşıyoruz

Devre arası transfer döneminde altyapımızdan ayrılan 16 yaşındaki genç futbolcu Servet Dündar'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hayatının baharında, elim bir olay sonucu yaşamını yitiren merhum Servet Dündar'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK"