BursaSpor Sevinç: 'Hesaplar gelmeyince açıklama yaptık'

Sevinç: 'Hesaplar gelmeyince açıklama yaptık'

30.01.2016 - 12:36 | Son Güncellenme:

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, eski yönetime sözlü ve yazılı başvuruda bulunmalarına karşın incelemeleri için istedikleri hesapların gelmemesi üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Sevinç: Hesaplar gelmeyince açıklama yaptık

Yeşil beyazlı ekibin Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bu sabah basın toplantısını düzenledi.

Haberin Devamı

Sevinç, genel kurulda kendilerine verilen yetki nedeniyle tüzük çalışmalarına hemen başladıklarını açıkladı.

Yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulana başarı dileyen Başkan İdris Sevinç, Bursaspor yönetiminin her zaman yanında olduklarını vurgularken şöyle dedi: "Ancak asli görevimiz olan inceleme, araştırma, yol gösterme görevimizi kulübümüzün menfaati için sürdüreceğiz. Öncelikle seçimli genel kurulu 2 güne yaymayı istiyoruz. İlk gününde adayların konuşması, ikinci gününde ise 08.00-17.00 saatleri arasında oy verilmesini planlıyoruz. Ayrıca başkan adaylık başvurularına belli kriterlerin getirilmesini ve divana bu konuda yetki verilmesini arzuluyoruz. Tüzüğün değiştirilmesi için de yoğun bir çalışmamız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı Bursaspor başkanı Ali Ay ve yönetimi ile de paylaşıyoruz."

Haberin Devamı

Sevinç, bir soru üzerine eski yönetime sözlü ve yazılı başvuruda bulunmalarına karşın hesapların gelmediğini bu nedenle internet sitesinde açıklama yapmak zorunda kaldıklarını ekledi.