Beşiktaş Seyfi Karaca için Vodafone Arena'da tören düzenlendi

Seyfi Karaca için Vodafone Arena'da tören düzenlendi

02.02.2017 - 12:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü'nün geçmiş dönemlerinde yönetim kurulu üyeliği yapan, önemli hizmetlerde bulunan, aynı zamanda Divan Kurulu üyesi de olan merhum Seyfi Karaca için Vodafone Arena'da tören düzenlendi.

Seyfi Karaca için Vodafone Arenada tören düzenlendi

Törene Başkan Fikret Orman ve eski başkanlardan Serdar Bilgili'nin yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu), ayrıca eski İkinci Başkanlardan Hüsnü Güreli, yönetim kurullarında önceki dönemlerde görev alan çok sayıda eski yönetici, Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, Futbol A Takımı Antrenörleri Tamer Tuna ile Mehmet Kulaksızoğlu, eski futbolculardan Rıza Çalımbay, kongre üyeleri ile Karaca'nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Haberin Devamı

Karaca'nın vefatından dolayı üzüntülerini belirten bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, Seyfi Karaca hepimizin ağabeyiydi. Serdar Bilgili döneminde hep beraber çalıştık. Çok güzel hatırlayacağımız anılarımız var. İyi bir dostluk, iyi bir anı ve evlatlarına da iyi bir isim bıraktı. Çok üzgünüz, özleyeceğiz. Hayatın içinde bunlar var. Allah sabır versin, gani gani rahmet eylesin dedi.

Seyfi Karaca'nın oğlu Gökhan Karaca da üzüntülerini dile getiren bir konuşma yaptı.

Merhum Seyfi Karaca'nın Beşiktaş bayrağına sarılı tabutu okunan duaların ardından cenaze namazı için Zincirlikuyu Camii'ne götürüldü.