Trabzonspor Seyirci rekoru geliyor!

Seyirci rekoru geliyor!

26.12.2016 - 10:07 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Fenerbahçe maçı Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda niteliği taşırken taraftarların müsabakaya yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor.

Seyirci rekoru geliyor

Bordo-Mavili takıma gönül verenler, bilet alabilmek için yoğun kuyruklar oluştururken, Passolig satışında da rekor kırıldı. Bilet satışları pazar günü de devam ederken, taraftarın yoğun talebinin karşılanmasında zorluk çekiliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetimi, bu sabah itibarıyla 20 bine yakın biletin satıldığını duyururken, maç saatine kadar tümünün tükenmesine kesin gözüyle baktıklarını vurguladılar. Taraftarlar bir yandan biletlere hücum ederlerken, diğer yandan özel hazırlıklar için kolları sıvadılar.

Tarihi stadın misyonuna uygun bir vedada bulunacak olan taraftarlar, buradan bir galibiyetle ayrılmak istediklerinin altını çiziyorlar. Bu arada sadece Fenerbahçe maçı öncesinde bin 200’e yakın Passolig satışı gerçekleştirildi. Ulaşılan rakam yönetimin yüzünü güldürdü. Trabzonspor’da bu devrenin seyirci rekorunun kırılması bekleniyor. (Trabzonajans.com)