Diğer Sezon Kemer’de açıldı

Sezon Kemer’de açıldı

01.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Golf tutkunları TFF Başkanı Yıldırım Demirören liderliğinde Kemer Country Club’da gerçekleşen Başkanlık Kupası’nda buluştu.

Sezon Kemer’de açıldı

Golf tutkunları sezonu, İstanbul’da golf denince ilk adres olan Kemer Country Club’da önemli bir turnuvayla açtı.

Haberin Devamı

Golf camiasının prestijli turnuvalarından Başkanlık Kupası, Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında 28-30 Nisan tarihleri arasında düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören liderliğinde gerçekleşen turnuvada golfçüler kıyasıya mücadele etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Başkanlık Kupası’na her seviyeden Kemer Country Club üyesi golf oyuncuları katıldı. Bu heyecan dolu turnuva, 28 Nisan Cuma günü miniklerin oyunuyla başlarken, cumartesi-pazar günleri ise yetişkinlerin oyunuyla son buldu.Müsabakalar sonunda gerçekleşen ödül töreni ile kazananlar kupalarını alırken, golf tutkunları Kemer Country Club’da prestijli bir turnuvaya katılmanın keyfini yaşadılar.

Haberin Devamı

Öte yandan eşsiz tasarımları ve yüksek kalite tutkusu ile moda sektörüne yön veren HUGO BOSS da turnuva destekçileri arasına katılarak golf oyuncularına ürünleriyle şıklık kattı.

Dereceye girenlere ödüllerini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören ile Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay verdi.