Tenis Sharapova, İstanbul'u sallayacak

Sharapova, İstanbul'u sallayacak

12.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadınlar tenisinin yıldızı Maria Sharapova’nın, Çağla Büyükakçay ile maç yapacağı TEB BNP Paribas Tennis Stars Series, 26 Kasım Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sharapova, İstanbulu sallayacak

Kadınlar tenisinin yıldızlarından Maria Sharapova’nın Türkiye programı belli oldu. Dünyaca ünlü raketin, milli tenisçi Çağla Büyükakçay ile karşılaşacağı TEB BNP Paribas Tennis Stars Series, 26 Kasım Pazar günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Tenisseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinliğin biletleri Mobilet üzerinden satın alınabilecek.

Haberin Devamı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) isim sponsorluğunda, Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek TEB BNP Paribas Tennis Stars Series, ilk kez geçen yıl başkentte düzenlenmişti. Ankara Arena’da tenisseverlerle buluşan ve büyük ilgiyle karşılanan organizasyon bu kez şehir değiştirecek.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Çağla Büyükakçay, kadın tenisinin dünyadaki önemli isimlerinden olan Sharapova ile yapacağı maçı heyecanla beklediğini anlatarak şunları söyledi: “Her şeyden önce tenisin tanıtımına katkı sunan bir oyuncuyla oynamak çok heyecan verici. Umarım seyircilerin de beğeneceği çok güzel bir maç olacak. Amacımız tenisin yayılması ve daha çok sevilmesi.”

‘Unutulmaz bir gece’

Haberin Devamı

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Banka olarak 7 yıldan bu yana tenise yatırım yapıyoruz ve temel amacımız geniş kitlelere ulaşmak. Tennis Stars etkinliğinin ana amacı da Türk tenisçilerini dünyanın en iyi isimleriyle bir araya getirip tenisi kitlelere sevdirebilmek. Sharapova’nın katılımıyla İstanbul’da izleyicilere unutulmaz bir atmosfer yaşatacağımıza inanıyorum.”

Biletler satışa çıktı

TEB BNP Paribas Tennis Stars Series etkinliğinin biletleri, 1. Kategori 30TL, 2. Kategori ise 20TL’den www.mobilet.com üzerinden satışa sunuldu. 3-9 yaş arası çocuklar, 65 yaş üzeri ve engelli tenisseverlerin ücretsiz olarak izleyebileceği etkinlikte kapılar 12.00’de açılacak ve maçlar 14.00’de başlayacak.