Trabzonspor Şimdi de Bourceanu

Şimdi de Bourceanu

09.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Hollanda kampında 4 sakat verirken, Rumen oyuncu Alexander Bourceanu'dan gelen haber yüreklere su serpti.

Şimdi de Bourceanu

Bordo-mavililerde sorunlar üst üste yaşanırken, ayak bileği burkulan tecrübeli futbolcunun kontrollerinde önemli bir bulguya rastlanmadı, çalışmalara ne zaman döneceğine daha sonra karar verileceği açıklandı.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda’da kamp yapan Trabzonspor’un sabahki çalışmasında Rumen oyuncu Alexander Bourceanu sakatlandı. Deniz Yılmaz’ın da bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, üst üste yaşanan sakatlıklar Teknik Direktör Şota Arveladze’yi üzdü.

Çift kale maçta Yusuf Erdoğan ile girdiği ikili mücadelede ayağı çime takılan Bourceanu, sağ dizinden sakatlandı. Acı içinde yerde kalan tecrübeli oyuncunun başına tüm teknik heyet ve futbolcular toplandı. Kulüp doktoru olmadığı için ilk kontrol doktor olan genel sekreter Köksal Güney tarafından yapıldı. Ayağının üzerine basamayan Bourceanu, fizyoterapist ve masör eşliğinde saha kenarına getirildi.

Yılmaz ve Kara iyi

Futbolcu, özel bir araca bindirilerek otele getirildi. Kulüpten ise oyuncunun durumu ile ilgili “Oyuncumuzun bileği burkulmuş ve buna bağlı ağrısı devam etmektedir. Bourceanu’nun idmanlara ne zaman çıkacağına teknik heyet karar vercektir” denildi.

Haberin Devamı

Öte yandan ardı ardına yaşanan sakatlıklar bordo-mavili takımın teknik patronunu düşündürmeye başladı. İlk olarak Deniz Yılmaz, ayak parmağından sakatlandı. Genç forvetin 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sefa Yılmaz ve Aytaç Kara da sakatlıkları nedeniyle 2 gündür antrenmanlarda yer almadı. Bu futbolcuların tedbir amaçlı dinlendirildikleri belirtildi.

Yağmur bereketi

Hollanda’ya geldiği günden bu yana 30 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda çalışan ve çok zorlanan bordo-mavili futbolcular, ilk kez yağmur altında antrenman yaptı. Bölgede hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmesi ve başlayan sağanak, oyuncuları sevindirdi. Kaptan Onur Kıvrak da antrenman sahasına geldiğinde, “İşte bizim çalışmamız gereken hava böyle olmalı” diyerek takımın memnuniyetini dile getirdi.

Mehmet Ekici frikik çalıştı

Yeni sezonda daha iyi bir performans göstermek isteyen oyuncuların özel olarak çalışması hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi. Bordo-mavili takımda dün sbahki idman sona erdikten sonra Mehmet Ekici, özel olarak frikik çalışması yaptı. Teknik direktör Arveladze ve antrenörlerin kurduğu barajın üzerinden frikik kullanan Ekici, vuruşlarındaki başarısıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yokuşlu bildirildi

Trabzonspor, Okay Yokuşlu’nun transferi konusunda Kayserispor ve oyuncuyla anlaşmaya vardığını açıkladı. Kulübün KAP’a gönderdiği bildirimde, şu ifadelere yer verildi: “Kayserispor’a sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon euro ödenecektir. Futbolcuya da 2015-16 sezonu için 550 bin euro ve 6 bin euro maçbaşı, 2016-17 sezonu için 700 bin euro ve 9 bin euro maçbaşı, 2017-18 sezonu için 750 bin euro ve 10 bin euro maçbaşı ücreti ödenecektir.”

Kamp yapılan otelde Uğur Demirok’un 27. yaşgününü kutlayan futbolcular neşeli dakikalar yaşadı.

Şimdi de Bourceanu