ING Basketbol Süper Ligi Sinan Erdem’de şölen zamanı

Sinan Erdem’de şölen zamanı

20.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tahincioğlu All Star 2019 bugün gerçekleştirilecek. Ligin yıldızları dev maçta boy gösterecek. Yetenek, üç sayı ve smaç yarışmalarının da yapılacağı günde basketbolseverler Sinan Erdem Spor Salonu’nda güzel bir hafta sonu yaşayacak.

Sinan Erdem’de şölen zamanı

Basketbolda ilk devre maçlarının tamamlanmasının ardından gözler Tahincioğlu All Star 2019’a çevrildi. Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek organizasyon, hem basketbolseverlere keyifli saatler yaşatmak, hem de yoğun maç temposu içindeki oyuncuları biraz olsun stresten uzaklaştırmak için iyi bir fırsat olarak gözüküyor. Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri de çok önem verdikleri bu basketbol şöleninin kusursuz tamamlanması için haftalardır yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

All Star organizasyonunda mücadele edecek takımlar Asya ve Avrupa Karmaları olarak ayrılırken, sahaya çıkacak ilk 5’ler halk oylamasıyla seçildi. Avrupa Karmasını Anadolu Efes Coachu Ergin Ataman, Asya Karması’nı ise Türk Telekom Coachu Burak Gönen yönetecek.

Edis konseri

All Star 2019 etkinliğinde özellikle gençlerin ilgisini çekecek bir de konser olacak. Pop müziğinin son dönemdeki gözde isimlerinden Edis de Sinan Erdem Spor Salonu’nda sahne alacak.

Tahincioğlu smaç yarışması: Auguste (G.Saray), McKissic (Gaziantep), Chris Evans (P.Karşıyaka), Kenny Gabriel (T.Telekom)

LeasePlan Yetenek Yarışması: Şehmuz (Banvit), Doğuş (Darüşşafaka Tekfen), Emir (Galatasaray), Berke (P.Karşıyaka), Yunus (T.Telekom)

Haberin Devamı

ING Bank 3 sayı yarışması: Beaubois (A.Efes), Andy Rautins (Bahçeşehir), Can Maxim (Beşiktaş S.J), Guduric (FB Beko), Harrison (G.Saray), Yiğit (Tofaş), Landesberg (T.Telekom)