Beşiktaş Sıra geldi şampiyonluğa

Sıra geldi şampiyonluğa

13.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılmasıyla üzerinden çok büyük bir yükün kalktığını söyledi.

Sıra geldi şampiyonluğa

ÖZEL HABER - SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Milliyet’e konuşan Beşiktaş Başkanı zor günleri geride bıraktıklarının altını çizdi, “Şimdi sırada şampiyonluk var. Kalan haftalarda takımın yanında olmalıyım. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular kenetlenerek, şampiyonluk yarışında sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

BJK İnönü Stadı’nı yıkarak, 350 milyon lira maliyetle yerine Vodafone Arena’yı yapan ve şimdiden Beşiktaş Kulübü’nün tarihine geçen Başkan Fikret Orman, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.

Kartal’ın 1066 gün sonra evine geri dönmesinin mutluluğunu yaşayan Başkan Orman, Milliyet’e özel açıklamalar yaptı. Sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını kaydeden siyah-beyazlı kulübün patronu, “Üzerimizden büyük bir yük kalktı ama sırada şampiyonluk var. Kalan haftalarda takımın yanında olmalıyım. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular kenetlenerek şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Orman, Vodafone Arena’nın yaklaşık 2.5 yıl süren inşaası boyunca camia olarak bütün zorluklara göğüs gerdiklerinin de altını çizdi.

‘Daha çok işimiz var’

Beşiktaş’ın bundan sonra daha kararlı biçimde hedeflerine yürüyeceğine inandığını kaydeden Orman, “Artık Beşiktaş’ın bir evi var ve makus talihimiz stadın açılmasıyla değişecektir. Açılışta tabii ki bazı ufak tefek aksilikler oldu ama zamanla bu sorunlar da giderilecektir. Bitirmemiz gereken daha çok işimiz var. Stat bitmiş olabilir ama bizim üzerimizden yük eksilmez. Mayıs’ta seçim var. Başkan seçilmem durumunda basketbolu hem tesisleşme hem de sportif başarı anlamında daha iyi yerlere getirmek için kolları sıvayacağız” dedi.

Yazarlar