Trabzonspor Sırada Esteban var

Sırada Esteban var

11.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geleceğin Trabzonspor’unu oluşturan bordo-mavililer, Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu’dan sonra şimdi de Kosta Rikalı file bekçisi Esteban ile de sözleşme yenilemeyi planlıyor

Sırada Esteban var

Trabzonspor, geleceğini daha sağlam zeminlere oturtabilmek için hem sportif hem de mali anlamda çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu’nun devam eden sözleşmelerini uzatan bordo-mavili yönetim, gelecek yıl kontratı sona erecek olan kaleci Esteban Alvarado ile de sözleşme yenilemeyi planlıyor. Yönetimin önümüzdeki günlerde Esteban ile bir görüşme yapacağı ve Yusuf ile Okay’ın ardından Kosta Rikalı kaleciye de yeni sözleşme teklif edeceği öğrenildi. 27 yaşındaki Esteban, bu sezon Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 8 maçta 750 dakika süre aldı.

Genel Sekreter Gençağa Meriç, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri için proje geliştirerek bu alanı kalıcı gelir kaynağı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Gelecek sezondan itibaren Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne geçiş yapacak olan Trabzonspor Kulübü, mevcut tesislerin olduğu alanı değerlendirerek gelir elde etmeyi planlıyor. Meriç, “Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne geçişimizle bu alan boş kalacak. Biz de burayı değerlendirip kalıcı gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bu noktada da çalışmalarımız var. Ayrıca Kartal projesi için de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz kalıcı gelirler sağlayarak kulübümüzü ekonomik yönden de ayağa kaldırmak” dedi.

Yazarlar