Demir Grup Sivasspor Sivas’ta kutladı

Sivas’ta kutladı

09.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un tecrübeli yıldızı Hamit Altıntop, 30. doğum gününü maçtan önce Sivas’ta kutladı

Sivas’ta kutladı

Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelde milli futbolcu için üzerinde Galatasaray arması bulunan pasta kesildi. İkinci Başkan Ali Dürüst, yönetici Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala ile futbolcular, Hamit’i tebrik etti.

Haberin Devamı

Riera tribünde
Sivas’a, Fenerbahçe derbisi nedeniyle riske edilmeyen kaleci Fernando Muslera ve sarı kart cezalısı Felipe Melo’dan yoksun giden Galatasaray’da, Albert Riera da maçtan 3 saat önce kadrodan çıkarıldı. Braga maçında sol kasık adalesinden sakatlanan İspanyol futbolcunun tedbir amaçlı olarak kadroya alınmadığı açıklandı. Tedavisine başlanan Riera’nın derbide forma giymesi bekleniyor.

Temiz zemin
Sivas’ta hafta içinde etkili olan kar yağışına rağmen 4 Eylül Stadı’nın zemini maça hazır hale getirildi. Sürekli açık tutulan alttan ısıtma sayesinde stadın zemini kar tutmadı. Sivas’ta maç saatinde kar yağmazken, hava sıcaklığı eksi 4’e kadar düştü.

Çalımbay kızgın
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maçtan önce ne konuştuysak, ‘nelere dikkat etmemiz gerekir’ dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik” dedi. Maçta iyi futbol oynarken 2. golü yediklerinin altını çizen Çalımbay, “Geçen hafta yediğimiz gollerin benzerlerini yedik. Bu maç bize çok şey öğretiyor. Devre arasında takıma takviye şart” ifadelerini kullandı.