Demir Grup Sivasspor Sivasspor 5 eksikle çalıştı!

Sivasspor 5 eksikle çalıştı!

27.11.2013 - 14:59 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Sivasspor, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeni ile ideal 11'inden 5 eksikle çıkacak.

Sivasspor 5 eksikle çalıştı

Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Top kapma çalışması ile başlayan antrenman, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Yağmur yağışı altında gerçekleştirilen çalışmaya, dünkü antrenmanda sakatlanan Ziya Erdal ile hafif sakatlığı bulunan Abdulkadir Özgen katılmadı.

Haberin Devamı

EKSİK SAYISI 5 OLDU

Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören, Manuel Da Costa, Cicinho, Ümit Kurt ile 4'üncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin ardından kırmızı-beyazlılara bir kötü haber de Ziya Erdal'dan geldi. Dünkü idmanda kasığından sakatlanan ve idmanı yarıda bırakan Ziya Erdal'ın, çekilen MR'ında sakatlığının ciddi olduğu ve Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği belirlendi. Ziya'nın da sakatlık problemi yaşaması nedeni ile Antalyaspor maçı öncesi Sivasspor'daki eksik sayısı 5'e çıktı.

Yazarlar