Demir Grup Sivasspor Sivasspor'da Başakşehir mesaisi

Sivasspor'da Başakşehir mesaisi

17.12.2014 - 14:12 | Son Güncellenme:

Kırmızı-beyazlı ekip, Batuhan Karadeniz ve İbrahim Toraman'dan yoksun çalıştı.

Sivassporda Başakşehir mesaisi

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu İstanbul Başakşehir ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla yaklaşık 15 dakika süren toplantı yaptı. Top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, açma germe hareketleriyle devam etti.

Antrenmana, golcü oyuncu Batuhan Karadeniz ile tedavisi nedeniyle İstanbul'da bulunan İbrahim Toraman katılmadı. Sol bek Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Burhan Eşer, sakatlıkları nedeniyle fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Kaleci Korcan Çelikay'ın ise A2 takımıyla antrenmana çıktığı görüldü.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımının İstanbul Başakşehir maçında 3 puan kazanmak için sahada olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Burhan Eşer'i maça yetiştirmeye çalışacaklarını belirten Carlos, transferle ilgili soru üzerine, devre arasında bazı futbolcularla yolların ayrılacağını ve takıma yeni isimlerin katılacağını bildirdi.

Carlos, transfer konusunda yardımcı antrenörler Orhan Kaynak ve Yunus Kaya ile teknik heyetin çalışma yaptığını ifade ederek, "İhtiyaç neyse ona göre değerlendireceğiz" diye konuştu.

Yazarlar