Demir Grup Sivasspor Sivasspor'da sağlık kontrolleri

Sivasspor'da sağlık kontrolleri

04.07.2013 - 12:40 | Son Güncellenme:

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları öncesi 9 futbolcu, sağlık kontrolünden geçirildi

Sivassporda sağlık kontrolleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları öncesi 9 futbolcu sağlık kontrolünden geçirildi.

Haberin Devamı

Sivas Özel Anadolu Hastanesinde gerçekleştirilen sağlık kontrolleri kapsamında kırmızı-beyazlı oyuncular Aatif Chahechouhe, Jakub Navratil, Milan Cerny, Kaan Kılcı, Korcan Çelikay, Hakan Arslan, Abdulkadir Özgen, Cihan Özkara ve yeni transfer Ahmet Aras'a bir dizi sağlık testi uygulandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Ahmet Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile çalışacak olmanın heyecan verici olduğunu söyledi. Aras, Sivasspor'la kariyerinde yeni bir sayfa açtığını ve mutlu olduğunu belirtti.

Kaleci Korcan Çelikay ise yeni bir teknik direktörle çalışacaklarını dile getirerek, "Hocamız yeni, birçok yeni arkadaşımız da gelecek. Uyum için biraz süre gerekebilir. Ligi, geçen seneden çok daha iyi yerlerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Orta saha oyuncusu Hakan Arslan da Roberto Carlos'un dünya çapında bir marka olduğunu ifade ederek, yıllarca televizyondan izledikleri Carlos ile çalışacak olmalarının kendilerini heyecanlandırdığını vurguladı.

Cihan Özkara ise hem bireysel hem de takım olarak bu yıl hedeflerinin daha büyük olduğuna dikkati çekerek, iyi bir takım olup taraftara zevk verecek futbol izlettirmek istediklerini kaydetti.