Demir Grup Sivasspor Sivasspor'dan taraftara çağrı

Sivasspor'dan taraftara çağrı

26.02.2016 - 19:01 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor Yönetim Kurulu, ligin 23. haftasında oynanacak Antalyaspor maçı için taraftara destek çağrısında bulundu.

Sivasspordan taraftara çağrı

Medicana Sivasspor’un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada,”Kulübümüz ile şehrimiz arasında çok büyük bir bağ var. 1967 yılından beri uzanan bu bağ hiç kopmadan daha da sağlamlaşarak bugüne kadar uzamıştır. Taraftarlarımız ile kalpten bütünleşen takımımız önemli başarılara imza atmış şehrimizi gururla temsil etmiştir. Son olarak evimizde oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Çaykur Rizespor maçında da taraftarımızın coşkusu ve büyük desteğini arkasına alan takımımız 10 kişi kaldığı maçta rakibini mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atmıştı” denildi.

Haberin Devamı

6 bin taraftarın cezası nedeniyle Antalyaspor maçında tribündeki yerini alamayacağını belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugüne kadar 21 bin 794 Sivasspor logolu Passolig kart satıldı. Bu rakama bakıldığında hala stadyumu dolduracak potansiyele sahip olduğumuz görülüyor. Taraftarlarımızın Antalyaspor maçında takımımızı yalnız bırakmamalarını ve stadı doldurmalarını istiyoruz. Şehrin vereceği destekle kulübümüzün bulunduğu durumdan daha rahat kurtulacağına ve ligi iyi yerlerde tamamlayacağına inancımız sonsuzdur. Çaykur Rizespor maçına gelemeyen taraftarımızı bu maça formalarıyla, atkılarıyla ve bayraklarıyla birlikte bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ligi güzel bir yerde tamamlayacağız."