Basketbol Sloukas'a 1.5 milyon dolarlık teklif

Sloukas'a 1.5 milyon dolarlık teklif

19.06.2019 - 12:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe sözleşmesini yenilemeye çalışırken, Olympiakos, Barcelona ve CSKA’nın da kadrosuna katmaya çalıştığı Kostas Sloukas’a son olarak Maccabi Tel Aviv talip oldu, İsrail ekibi yıllık 1.5 milyon dolar teklif etti.

Sloukasa 1.5 milyon dolarlık teklif

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi bu sezon bitiminde sonlanan ve sarı-lacivertlilerin henüz yeni bir kontrat yapmadıkları Kostas Sloukas, Avrupa’nın devlerini de peşinden koşturuyor. Deneyimli basketbolcuya bir tanesi ülkesi Yunanistan’dan, diğeri İspanya’dan ve diğeriyse Rusya’dan olmak üzere üç büyük teklif olduğu bildirildi.

Bu kulüplere son olarak Avrupa basketbolunun önde gelen ekiplerinden Maccabi Tel Aviv de eklendi. İsrail basınına göre Maccabi Coachu Schheropoulos, sarı-lacivertli oyuncuyu takımında görmek istiyor. İsrail ekibinin Yunan basketbolcu için yıllık 1.5 milyon dolarlık teklif yaptığı belirtildi.

Olympiakos’tan 1.6, Barça’dan 2 milyon

Yunan Fosonline’ın haberine göreyse Fenerbahçe oyuncuya seneliği 1.8 milyon euro’dan yeni sözleşme öneriyor. Yunan ekibi Olympiakos’un oyuncu için teklifindeyse yıllık ücretin 1.6 milyon euro olduğu belirtildi. İspanyol devi Barcelona’nın da Sloukas için devredeki ekiplerden bir tanesi olduğu aktarılırken, Barça’nın yıllık 2 milyon euro masaya koyduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

CSKA Moskova’dan ‘Açık çek’

Euroleague finalinde Anadolu Efes’i mağlup ederek şampiyon olan Rus ekibi CSKA Moskova’nın da Yunan basketbolcuyu istediği bildirildi. Buna göre Rus ekibi Sloukas için kesenin ağzını açarken, önerdiği miktar ‘Açık çek’ olarak nitelendirildi. Teklif yapan tüm kulüplerin oyuncu için bazı artı ve eksi yönleri olduğuna dikkat çekildi.

Olympiakos’un artısı ‘aile’ faktörü

Olympiakos’un teklifinin 2022’ye kadar geçerli olduğu Kostas Sloukas’ın bunu kabul etmesi durumunda, bu süre içersinde 5 milyon eurodan fazla kazanacağı bilgisi verildi. Yunan ekibinin teklifinin diğerleri arasında en düşük teklif olmasına karşılık, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden yıldız basketbolcunun artık ailesine yakın olmak istediği, bunun kırmızı-beyazlıların avantajı olduğu kaydedildi.