Galatasaray Sneijder: Artık doğru yerdeyim

Sneijder: Artık doğru yerdeyim

03.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fatih Terim döneminde sol kanatta görev yapan Wesley Sneijder kendisini forvet arkasına yerleştiren Mancini’ye teşekkür etti, “Artık doğru yerdeyim ve daha özgürüm. Bu durum kalitemi öne çıkarıyor” dedi

Sneijder: Artık doğru yerdeyim

Roberto Mancini göreve geldikten sonra adeta kimlik değiştiren Sneijder, Galatasaray Dergisi’nin Ocak sayısına verdiği röportajda ses getirecek ifadeler kullandı. Fatih Terim döneminde çoğu kez sol kanatta görev yapan Hollandalı yıldız, Mancini’nin kendisini doğru yerde oynattığını vurguladı.
İtalyan hoca yönetiminde oynadığı 9 maçta 6 gol atan Sneijder, “Hocamızla geldiği günden bu yana çok konuştuk. Yeteneklerimi iyi biliyor vebenden en iyi verimi alabileceği yerde oynatıyor. Daha önce oynadığım yerden farklı bir yerdeyim ve daha özgürüm, istediklerimi daha rahat yapıyorum. Bu da benim kalitemi öne çıkarıyor. Benim gibi oyuncular için en doğru yerde oynamak çok önemli. Bu güvenin karşılığını Mancini’ye ve çok sevdiğim teknik ekibe verdiğim için memnunum” dedi.
Sneijder, Chelsea ile eşleşmelerini de değerlendirdi. Kuradan sonra Inter’den eski hocası Mourinho ile telefonla konuştuğunu kaydeden başarılı futbolcu şunları söyledi: “Mourinho benim için çok özel biri. Aramızda oyuncu-antrenör ilişkisinden öte bir ilişki var. Onunla tüm kupaları kazandım. Ama sahaya çıktığımda onu yenebilmek için elimden geleni yapacağım. O da beni yenmek için elinden geleni yapacaktır. Kura çekiminden sonra konuştuk. Kendisi, ‘umarım maç günü İstanbul’da kar yağmaz’ dedi. Chelsea önünde turu geçeceğimize inanmak için çok çalışmalıyız.”

Haberin Devamı

Tekne sefası

Tatilini eşi Yolanthe Cabau ile ABD’de geçiren Sneijder, tekne turunda görüntülendi. California sahillerinde gezinen ikiliden Yolanthe, “Yanımıza dört arkadaşımızı da alarak tekne kiraladık. keyfimiz yerinde” dedi. İkilinin önümüzdeki hafta Türkiye’ye dönecek.

‘Tarifi imkansız’

Juventus’a attığı altın golle Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya taşıyan Wesley Sneijder kelimelerle anlatamayacağı bir mutluluk yaşadığını söyledi. Hollandalı yıldız, “Juventus’a attığım gol benim için çok özel. İnanılmaz bir deneyim ve heyecandı. Kulüp tarihi, takım arkadaşlarım, taraftarlar için unutulmaz bir an ve gün oldu. Doğrusunu söylemem gerekirse, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst turu getiren golü atmayı tarif etmek çok kolay değil” dedi.