Galatasaray Sneijder artık Galatasaraylı! Açıklama...

Sneijder artık Galatasaraylı! Açıklama...

20.01.2013 - 22:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray Wesley Sneijder ve kulübü İnter ile anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Sneijder artık Galatasaraylı Açıklama...

Galatasaray Wesley Sneijder ve kulübü İnter ile anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, "Inter ile Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

AYSAL: SNEİJDER YARIN AKŞAM İSTANBUL'DA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, GS TV'ye yaptığı açıklamada Wesley Sneijder transferinin kulübe hayırlı olmasını diledi ve şu sözleri söyledi: "8 Ocak'ta bu işi başlattık. Bu kadar zaman içinde bu transfer bitti. Kulübümüze hayırlı olsun. Büyük hedeflerimiz var, bu hedeflerde büyük oyuncularla yakalanır. Sneijder bize iyi bir takviye olacak. Umarım Sneijder bu şansını iyi kullanır. Yarın akşam üzeri İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünden sonra takıma katılacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sneijder artık Galatasaraylı Açıklama...

MUTLU SON

Galatasaray beklenen mutlu sona ulaştı. Sneijder artık Galatasaraylı. Yaklaşık 15 gündür sarı kırmızılı taraftarların yüreğini ağzına getiren Sneijder transferi kesin olarak mutlu sonla noktalandı. İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder önümüzdeki 3.5 yıl Galatasaray formasını giyecek.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Galatasaray, Sneijder'in transferi için kulübü İnter ile kesin protokol yapmıştı. Fakat Sneijder'in İnter Kulübü ile olan sponsorluk sözleşmesi işin bitmesini geciktirmişti. Bir gün önce başkan Ünal Aysal'ın talimatı ile Milano'ya giden kulübün Ceo'su Lütfi Arıboğan ile başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Sinan Kalpakçıoğlu oyuncunun menajeri Soren Lerby ile yeniden pazarlığa oturdular. Bu arada Soren Lerby'nin yüzde 10'luk komisyon isteği yüzde 7'ye indirildi. Bir ara Sneijder babasının da transfer görüşmesine müdahil olduğu ve oğlunun alacağı yıllık ücretinin artırılması için girişimde bulunduğu iddia edildi.

Arıboğan ve Kalpakçıoğlu Sneijder'in yılda 4 milyon euro garanti para ve maç başına 25 bin euro, ayrıca bonuslarla birlikte toplam yılda 6 milyon euroya anlaşma sağlandı.

RESMİ SİTEDE PAYLAŞILAN FOTOĞRAF:

Sneijder artık Galatasaraylı Açıklama...


SNEİJDER İMZAYI ATTI
Transferi yılan hikayesine dönen ve teknik ekiple yönetimin arasının açılmasına da neden olan Wesley Sneijder'in Galatasaray'a resmi imzayı attığı belirtildi.
Hollandalı yıldızın kendisini resmen sarı - kırmızılı renklere bağlayan imzayı bu akşam İtalya'da attığı yarın da İstanbul'a geleceği belirtildi. Yayıncı kuruluş Ligtv'nin haberine göre, Galatasaray'ın Sneijder'le resmi imzayı attığı belirtildi.
Bilindiği gibi, cumartesi akşamı Milano'ya giden Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı İnan Kalpakçıoğlu burada Wesley Sneijder, eşi ve babasıyla bir araya geldi. Uzun süren görüşmeler neticesinde özellikle Sneijder'in menajeri Soren Lerby nedeniyle ortaya çıkan sorunların giderildiği belirtilmişti.
Sneijder bugün de Inter Başkanı Moratti ile buluşarak alacak sorununu giderdi.