Galatasaray Sneijder: Deli miyim!

Sneijder: Deli miyim!

26.05.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

Hollandalı yıldızın sözleri, transferi aklının ucundan bile geçirmediğini ispatlıyor: “Galatasaray zaten Avrupa'nın dev takımlarıyla aynı seviyede. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İyi kazanıyorum. İstanbul'da yaşamak çok güzel. Ayrılmak için deli olmalıyım”

Sneijder: Deli miyim

Galatasaray’da kariyerinin en parlak sezonlarından birini geçiren Wesley Sneijder’in ayrılık fikrini aklından bile geçirmediği ortaya çıktı. Hollanda Milli Takımı’nın kampında bulunan yıldız futbolcunun, menaceriyle yaptığı görüşme, kafalardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracak gibi duruyor. Sneijder’in geçtiğimiz günlerde menaceri Guido Albers’le arasında geçen diyaloğun detayları ortaya çıktı.

Lagos’ta görüştüler

Hollandalı futbolcunun çok kararlı bir tavır sergilediği görüşme hafta içerisinde Hollanda Milli Takımı’nın kamp yaptığı Portekiz’de gerçekleşti. Menacer Albers, kamp yapılan Lagos kasabasına giderek oyuncusunun yeni sezonla ilgili planlarını öğrenmek istedi. Albers, “Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklifler var. Ne yapmayı düşünüyorsun?” diye sordu. Sneijder ise belki de bir futbolcunun menacerine nadiren söyleyeceği türden sözler sarfetti. Hollandalı 10 numara, “Bir yere gitmem. Şu anda çok mutluyum. Galatasaray’daki performansım sayesinde şimdi burada, milli takımdayım. Galatasaray da zaten Avrupa’nın dev takımlarıyla aynı seviyede” dedi.

‘İyi para kazanıyorum’

Sneijder, Türkiye’deki şartlarından çok memnun olduğunu da tek çırpıda özetledi: “Yine Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Çok iyi para kazanıyorum. İstanbul’da yaşamak çok güzel. Taraftarımız harika. Kulüpte herkes beni seviyor. Herkesten saygı görüyorum. Bu şartlarda ayrılmak için deli olmalıyım!” Bu özel görüşme sonrası menacer Albers’in, teklif yapan kulüplere olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Dünya Kupası Finalleri’ndeki performansı ve gelecek muhtemel teklifler sonrası Hollandalı’nın fikrinin değişip değişmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor.

Hayat onlara güzel

-Yaşam şartları mükemmel. Yıllık kirası 200 bin Euro’dan fazla olan bir evde kalıyorlar.

-Yüksek bütçeli bir reklam filminde oynadılar. Bir içecek firması için kamera karşısına geçtiler.

-Yolanthe Cabau, Türk modacılardan cazip teklifler alıyor. Birçok önemli defilede sahne aldı.

-Cabau’nun hayran kitlesinde büyük artış oldu. Sosyal medyadaki takipçi sayısı iki kat arttı.

-Yolanthe Cabau’nun önümüzdeki yıl bir Türk dizisinde önemli bir rol alması muhtemel.

Yazarlar