Galatasaray Sneijder için Dubai müjdesi! Gittiğine göre...

Sneijder için Dubai müjdesi! Gittiğine göre...

30.12.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

Florya'dan Sneijder'in dizindeki problem için net açıklama gelmezken, Hollandalı için "Operasyon gündemde olsa Dubai'ye gitmezdi" denildi

Sneijder için Dubai müjdesi Gittiğine göre...

"Ameliyat olacak, sezonu kapattı" denilen Sneijder, beş günlüğüne tatile gitti

Haberin Devamı

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sağ dizindeki sakatlık yüzünden sezonu kapatabileceği haberleri, sarı-kırmızılı taraftarları üzerken, Hollandalı yıldızın Florya'daki kontrollerin ardından 5 günlük tatil için Dubai'ye gitmesi "Operasyon ihtimali olsaydı, tatile gitmezdi" olarak yorumlandı. Akhisar maçında darbe aldığı sağ dizindeki bağlarda esneme olan sarı kırmızılı futbolcunun oluşan ödem nedeniyle kesin teşhisin konacağı MR'ın çekilmesinin geciktiği takım doktoru tarafından açıklanmıştı.

EN İYİ İHTİMALLE ŞUBATTA

Diz bağ sakatlıklarında kopma olup olmadığını belirleyen MR'ın ödemin 24 saatte dağılmasının ardından çekildiği bilinirken, Florya'dan Hollandalı yıldızın dizindeki sakatlık hakkında net bir açıklama yapılmadı. Operasyon geçirmesi halinde 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Sneijder'in, tatile gitmesi "Ameliyat yok" olarak yorumlanırken, Sneijder'in en iyi ihtimalle Şubat'ta topla bulaşabileceği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

SNEİJDER 2015-2016

Galatasaray'ın skora en çok katkı sağlayan ikinci ismi olan Sneijder ilk yarıda; 4 gol atıp, 5 asist yaparken, 785 pasında da yüzde 77 başarı sağladı. Hollandalı futbolcu yaptığı 38 ortanın 6'sında isabet sağlarken, girdiği 45 ikili mücadelenin de 13'ünden galip ayrıldı. (Fotomaç)