Galatasaray Sneijder kalıyor mu?

Sneijder kalıyor mu?

10.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollandalı futbolcu, “Harika haber!” diyerek sağlık kontrolünden geçip idmana çıkmasının istendiğini belirtti. Galatasaray ise bunu stratejik bir hamle olarak değerlendirdi, pazarlıkların devam ettiğini söyledi.

Sneijder kalıyor mu

Galatasaray’ın göndermek istediği Wesley Sneijder, dün akşam saatlerinde öyle bir tweet attı ki, herkes “Sneijder kaldı” diye yorumladı.

Haberin Devamı

Çünkü Hollandalı futbolcu, instagram’dan bir video yayımlayıp, mesajda da, “Harika haber. Galatasaray gelecek sezon için antrenmanlara devam etmemi istedi. Yarın saat 09.00’da sağlık kontrolüyle başlayacağım. Saat 19.00’da Florya’da antrenmana çıkacağım” diye yazdı.

Sneijder’in videosunda ise, Galatasaray formasıyla çekilen fotoğrafları ile “Vurulmuşum bu renklere, ölsem dönmem geriye. Biz hep sevdik, tek yürektik. Statları inlettik. Zirvedesin sen, zirvede. Kalbimdesin sen kalbimde. Birliktesin sen benimle, sevgin her yerde. Galatasaray şampiyon, dört yıl art arda mutlu son. Taraftarıyla el ele yine şampiyon” sözlerinin olduğu Galatasaraylı taraftarların yaptığı tezahürat yer aldı. Fakat gerçek, Galatasaraylı yöneticiler tarafından ortaya çıkarıldı. Sarı-kırmızılılar, bunun futbolcu tarafından kamuoyu yaratmak için atılan bir adım olduğunu söyleyerek, “strateji” olarak yorumladı. Sneijder’ın durumuyla ilgili farklı bir gelişme olmadığını dile getiren Galatasaraylı yöneticiler, fesih için pazarlıkların devam ettiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, Galatasaray ile yollarının ayrılması durumunda Wesley Sneijder’e talip olabileceklerini söyledi.

Milan’ın kapısı Wesley’e kapalı

Galatasaray ile yolları ayrılmak üzere olan Wesley Sneijder’in, kendisi için kulüp aramaya başladığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu menajerler aracılığıyla Milan’a teklif edildi. Ancak İtalyan devinin Hakan Çalhanoğlu ile birlikte 10 numara transferini gerçekleştirdiğini belirterek, Sneijder’e kapıyı kapadığı belirtildi. Hollandalı oyuncunun kendisiyle ilgilenen Sampdoria’ya ise soğuk baktığı ifade edildi.