Milli Takım Son dakika: Arda Turan, Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

Son dakika: Arda Turan, Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

06.06.2017 - 16:49 | Son Güncellenme:

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'nin boğazını sıkan, galiz küfürler savuran Arda Turan flaş bir kararla maç kadrosundan çıkarılmıştı. Arda yaşanan olayların ardından basın toplantısı düzenledi ve Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı...

Son dakika: Arda Turan, Milli Takımı bıraktığını açıkladı

A Milli Takım'ın Slovenya'ya yaptığı uçak yolculuğunda duayen gazeteci Bilal Meşe'ye fiziksel saldırıda bulunan ve daha sonra maç kadrosundan çıkarılan Arda Turan, düzenlediği basın toplantısında A Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Arda Turan'ın Slovenya'da gerçekleştirdiği basın toplantısındaki sözleri:

"Yaşanan olaylar üzücü. Milli Takım uçağında olmaması gereken bir olay. Pişman değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi... Hocamızla ve Federasyon Başkanımızla konuşup maç kadrosunda olmama kararı aldım. Ben iyi adam olmak, onurlu bir adam olmak için yaşadım. Hayatım boyunca yapılanları unutmadım. Hep insanlara söyledim, "İstiyorsanız kenara çekileyim" dedim. Neler yaptıklarını biliyorum. O yapanların aynısını görürsem aynı tepkiyi göstereceğim. Parayı, başka bir şeyi düşünmeyen fedakarlık yapmış bir oyuncu olarak söylüyorum. Kenara çıkmak çok istiyordum. Zamanı geldiğini düşünüyorum. Milli Takım kariyerimi sonlandırıyorum."

Haberin Devamı

Arda Turan yaklaşık 3 dakika süren toplantıyı soru almadan tamamladı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Duayen gazeteci Bilal Meşe'nin boğazını sıkan ve galiz küfürler savuran Milli Takım kaptanı Arda Turan, Kosova maçı kadrosundan çıkarılmıştı.

DEMİRÖREN İLE TERİM GÖRÜŞTÜ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptı. Terim daha sonra Arda'yı odasına çağırdı, kadrodan çıkarıldığını söyledi. Bunun üzerine Arda Turan eşyalarını toplayıp kamptan ayrıldı.

Yazarlar