Almanya Bundesliga Son dakika: Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama!

Son dakika: Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama!

11.04.2017 - 20:55 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi Dortmund'un takım otobüsü otelden stada doğru hareket ederken bir patlama meydana geldi. Camları kırılan otobüste yer alan Dortmund'un İspanyol futbolcusu Marc Bartra kolundan yaralandı. Dev maç güvenlik nedeniyle yarına ertelendi.

Son dakika: Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında Borussia Dortmund ile Monaco arasında bu akşam oynanması gereken maç öncesinde patlama yaşandı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, takım otobüsünün yakınlarında patlama meydana geldiği ve oyuncuların güvenli bir bölgeye taşındığı belirtildi. Açıklamada, olayın ardından kriz masasının toplandığı ve bir kişinin yaralandığı da ifade edildi.

Alman emniyeti, takım otobüsüne yakın 3 bölgede patlama meydana geldiğini kaydetti. Ülke basınında yer alan haberlerde ise yaralanan kişinin Borussia Dortmund'un İspanyol futbolcusu Marc Bartra olduğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Borussia Dortmund-Monaco maçı yarına ertelendi

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında Borussia Dortmund ile Monaco arasındaki karşılaşma, yaşanan patlama nedeniyle ertelendi.

UEFA ve Borussia Dortmund Kulübünün Twitter hesaplarından yapılan açıklamada, karşılaşmanın yarına ertelendiği belirtildi. İki takım arasındaki mücadele, TSİ 19:45'te başlayacak.

Haberin Devamı

Dortmund'da bu akşam oynanması planlanan karşılaşma öncesinde, Borussia Dortmund'un takım otobüsünün yakınlarında patlama meydana gelmiş ve oyuncular güvenli bir bölgeye taşınmıştı.

PATLAMAYI DUYAN MONACO TARAFTARINDAN DORTMUND'A DESTEK

Yazarlar