Yeni Malatyaspor Son dakika | Yeni Malatyaspor'da 5'i futbolcu 6 kişide koronavirüs tespit edildi!

Son dakika | Yeni Malatyaspor'da 5'i futbolcu 6 kişide koronavirüs tespit edildi!

28.05.2020 - 19:34 | Son Güncellenme:

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Son dakika | Yeni Malatyasporda 5i futbolcu 6 kişide koronavirüs tespit edildi

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, bugün yapılan testler sonucunda 5 futbolcu ve 1 personelde koronavirüs tespit edildiğini söyledi. Ayrıca 3 futbolcunun da test sonucunun şüpheli olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'da futbolcular ve personellere 3'üncü kez koronavirüs testi yapıldı. Bugün yapılan testle ilgili konuşan Yeni Malatyaspor'un Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, 5 futbolcu ile 1 personelde sonucun pozitif çıktığını, 3 futbolcunun test sonucunun da şüpheli olduğunu bildirdi.

 Yeni Malatyaspor'da 22 Mayıs'ta da 1'i futbolcu 2 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

TFF'den geçmiş olsun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bazı futbolcuları ve personelden bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen BtcTurk Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Yapılan kontroller sonucunda Kovid-19 testi pozitif çıkan Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcuları ve çalışanı ile Btc Turk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan Yeni Malatyaspor'a "geçmiş olsun" mesajı
Trabzonspor Kulübü, bazı futbolcular ile bir çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

Bordo-mavili kulüpten paylaşılan mesajda, "Yapılan Kovid-19 testleri sonucunda dört futbolcu ve bir çalışanda pozitif vakaya rastlanan BtcTürk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcularınızın ve çalışanınızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den Yeni Malatyaspor'a "geçmiş olsun" mesajı
Fenerbahçe Kulübü, bazı futbolcuları ve personelden bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen BtcTurk Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 4 futbolcusu ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi.

Galatasaray'dan Yeni Malatyaspor'a "geçmiş olsun" mesajı
Galatasaray Kulübü, bazı futbolcuları ve personelden bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen BtcTurk Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. 

Haberin Devamı

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor futbolcularına ve kulüp çalışanına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz." denildi.

Chelsea'nin Afrikalı Yıldızları

 

Yazarlar