Galatasaray Son düdük çalana kadar!

Son düdük çalana kadar!

06.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar galibiyetinin ardından ölçülü bir sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, “Başakşehir maçı bize iyi bir ders oldu. 2-0 öne geçtik ama maç 2-2 bitti. Önümüzde 5 karşılaşma var ve son düdük çalana kadar konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz” dedi.

Son düdük çalana kadar

Akhisar Belediye deplasmanında çok önemli bir galibiyet alan Galatasaray’da yüzler gülerken, sevincin ölçülü yaşanması dikkatlerden kaçmadı.
Maçtan sonra İstanbul’a dönen Cim-Bom’da teknik kadro ve futbolcuların sakinliklerini değerlendiren yöneticiler ve uçaktaki taraftarlar, “Galatasaraylı futbolcuların hiç bu kadar konsantre görmedik. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan almışız ama herkes son derece sakin ve soğukkanlıydı. Eskiden olsa marşlar, şarkılar eşliğinde seyahat edilirdi” diye konuştu.
Bu tavrın sebeplerinden birincisi, Akhisar Belediye, Hamza Hamzaoğlu’nun eski takımı olduğu için saha içi sevinci abartılmadı. Futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst soyunma odasında sevinç yumağı oluşturdu. Ancak soyunma odasından çıkınca hayat yine normale döndü.
Futbolcuların kendi aralarında, “Başakşehir maçı bize iyi bir ders oldu. 2-0 öne geçtik ama maç 2-2 bitti. Balıkesir maçında da yine erken sevinmenin bedelini ağır ödeyecektik. 5 maçımız daha var ve son düdük çalana kadar konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz” dedikleri belirlendi.

Yazarlar