Beşiktaş Son virajda kaza olmasın

Son virajda kaza olmasın

13.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz bugün son sınavlarına çıkacak. Beşiktaş'a bir puan yetiyor, son 32 turu vizesi alan Fenerbahçe ile Avrupa'ya veda eden Akhisar da gruplarını galibiyetle kapatmaya çalışacak.

Son virajda kaza olmasın

Beşiktaş’a UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turuna yükselmek için Malmö önünde bir puan yetecek. Sarpsborg’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek grupta son haftaya 7 puanla 2. sırada giren siyah-beyazlı takım sahadan beraberlikle ayrılsa bile hedefine ulaşacak.

Haberin Devamı

Kartal, İsveç’te 2-0 yenildiği rakibine rövanşta da mağlup olması durumunda ise Avrupa defterini kapatacak. Genk kendi evinde Sarpsborg’a puan kaptırırsa, Malmö’yü yenmesi halinde Beşiktaş grubu lider bitirecek.

Son virajda kaza olmasın

Oğuzhan göreve

Kartal, Malmö maçının son hazırlığını dün akşam yaparak kampa girdi. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas programından sonra taktik çalışmalar gerçekleştirdi.
Son virajda kaza olmasın
Beşiktaş, Malmö karşısına çok eksik bir kadroyla çıkacak. Sakatlıkları devam eden Pepe, Ryan Babel, Enzo Roco ve Caner Erkin’in yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın karşılaşmada forma giyemeyecek. Kartal’da ağrıları bulunan Dorukhan Toköz’ün oynaması da zor görünüyor. Teknik patron Şenol Güneş’in, Dorukhan’ın yerine orta sahada Oğuzhan Özyakup’a görev vermesi bekleniyor.
Son virajda kaza olmasın

228. sınav
Avrupa arenasında 228. maçını Spartak Trnava’ya karşı yapacak Fenerbahçe, daha önce oynadığı 227 karşılaşmada 83 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 96 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 282 gol gönderen sarı-lacivertliler, kalesinde ise 334 gol gördü.
Çiçekli karşılama
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için dün başkent Bratislava’ya gitti. İstanbul’dan özel uçakla Bratislava Uluslararası Havalimanı’na gelen sarı-lacivertli kafileyi, taraftarlar karşıladı. Fenerbahçeli taraftarlar, sevgi gösterisinde bulundukları futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son virajda kaza olmasın

Yazarlar