Beşiktaş 'Sosyal' kenetlenme

'Sosyal' kenetlenme

11.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş’ta futbolcuların zafer motivasyonu bir sarsıntıya uğramadı.

Sosyal kenetlenme

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş’ta futbolcuların zafer motivasyonu bir sarsıntıya uğramadı. Özellikle Fenerbahçe karşısında son saniyede kaçan galibiyete çok üzülen siyah-beyazlılar takım içindeki kenetlenme dışında sosyal medyada da şampiyonluk mesajları veriyor.

Haberin Devamı

Son olarak derbide yapılan koreografi fotoğraflarını paylaşan futbolcular, ortak bir başlık altında toplanıp, ‘İnanıyoruz’ mesajları yayınladı. Gökhan Gönül, Marcelo, Demba Ba, Talisca, Aboubakar, Quaresma ve Babel öne çıkan isimler oldu.

Veli’ye alkış

Almanya’da ameliyat olan ve 1 milyon 100 bin euroluk alacağını kulüpte bırakan Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Veli Kavlak dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Milliyet’te yer alan haberin ardından sosyal medyada yorumlarda bulunan taraftarlar, Veli’ye övgü yağdırırken, “Hakkım olmayan parayı almam diyen Veli Kavlaklar’ın takımıdır Beşiktaş. Beşiktaş sevdası parayla ölçülmez” ifadelerini kullandı.

Yazarlar