Galatasaray "Şovu sahada yapmalıyız"

"Şovu sahada yapmalıyız"

30.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Hamza Hamzaoğlu ile sade bir imza töreni yapacaklarını söyledi.

Şovu sahada yapmalıyız

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Gaziantep’e ilk kez geldiğini belirten Duygun Yarsuvat, Hamza Hoca’ya güvenini dile getirdi, “Genç ve idealist bir teknik adam” dedi. Yarsuvat, gazetecilerin bazı sorularına cevap vermek istemedi, “Yemezler canım” diyerek, “Al size işte manşet” ifadesini kullandı.

Ünal Aysal’ın istifasının ardından geçiş sürecinde başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat, sıradışı kişiliği ve nüktedanlığını Gaziantep’te de gösterdi.

Kamil Ocak Stadı’ndaki maç öncesi gazetecilerle sohbet eden Yarsuvat, “Hamza Hoca ile pazartesi (yarın) sözleşme imzalayacağız. Öyle gösterişli bir imza törenine gerek yok. Şovu sahada yapmalıyız. Ama burada da imza olmaz. Hamza Hoca çok iyi olacak. Kendisine güveniyorum. Genç ve idealist bir teknik adam” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Prandelli’nin durumuna değinen Başkan, “Sözleşmesini bir hukukçu olarak inceledim. Kabul edelim ki uzlaşı olmadan anlaşmak kolay değil. İnsanlar konuşarak anlaşır. Biz de Prandelli ile uzun uzun konuşacağız” dedi.

Gaziantep’e ilk kez geldiğini söyleyen Yarsuvat, “Diyarbakır’a da gideceğim. Zaten daha önce konferans için orada bulunmuştum” ifadesini kullandı.

Ekonomi sınıfından aldığı biletle Gaziantep’e gelmesine açıklık getiren sarı-kırmızılıların başkanı, “Benim için bir önemi yok. Çünkü böyle komplekslerim yok. Size bir espriyi yapayım, ‘Ucuz’ diye aldım” diye konuştu.

‘Konya’da oynarız’

Yarsuvat basın mensuplarının bazı sorularına cevap vermek istemedi ve, “Yemezler canım. Al işte size manşet” ifadesini kullandı.

Maç sonrasında da Taffarel’i öven Galatasaray Başkanı, “Taffarel, Melo’yu bile kaleci yaptı hatırlarsınız. Taffarel’e bir şey denebilir mi?” ifadesini kullandı. Beşiktaş’ın Galatasaray ile Konya’da oynamak istediği belirtilirken, Duygun Yarsuvat, “Konya’da oynarız. Her taraf Türkiye bizim için” yorumunu yaptı.

‘Tafo çift mi, tek forvet mi?’

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Gaziantep’te maç yemeğini yiyen futbolcuları ziyaret etti, “Eğlenerek oynayın. Sizden daha iyi takım yok” dedi. Teknik direktör olarak sahaya çıkan Taffarel’e takılan Yarsuvat, “Tafo çift forvet mi, tek mi?” diye sordu.

Haberin Devamı

Yarısını değiştirdi

Galatasaray’ı sahaya çıkaran Taffarel, son oynanan Trabzonspor karşısındaki 11’den 5’ini kadroya almadı. Hakan Balta, Koray Günter, Olcay Adın, Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak, Gaziantepspor karşısında takımdaki yerini alamadı.

Yazarlar