Beşiktaş Sow ve Demba Ba ABD'de yeni futbol kulübü kuruyor!

Sow ve Demba Ba ABD'de yeni futbol kulübü kuruyor!

04.03.2017 - 16:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı Demba Ba, Fenerbahçeli Moussa Sow ile birlikte Eden Hazard ve Yohan Cabaye, ABD'de yeni bir futbol kulübü kuruyor.

Sow ve Demba Ba ABDde yeni futbol kulübü kuruyor

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Demba Ba ile Fenerbahçeli Moussa Sow'un birlikte iş hayatına yatırım yapmaya hazırlandıkları ortaya çıktı. Yakın arkadaş olan Senegalli forvetlerin bir diğer iki yakın arkadaş Chelseali Eden Hazard ve Crystal Palace'tan Yohan Cabaye ile birlikte futbol kulübü kurma hazırlığında olduğu bildirildi.

Lansmanı 2018'de yapılacak

ABD, Kanada ve Porto Riko'dan takımları bünyesinde barındıran, New York Cosmos gibi ekiplerin boy gösterdiği Kuzey Amerika Futbol Ligi (NASL) Kurucu Başkanı Peter Wilt; Demba Ba, Yohan Cabaye ve Eden Hazard'ın yeni takım için harekete geçtiklerini duyurdu. Yeni takımın lansmanının 2018 Sonbaharı'nda yapılacağı, o sezon aynı zamanda ligin 18'den 20 takıma çıkacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

San Diego'ya yeni stat

Spor iş dünyası ile ilgili gelişmeleri duyuran Fransız Sportune'daki haberde, Peter Wilt'in 4 oyuncunun ortaklığını söylediği ancak dördüncü futbolcunun ismini zikretmediği bu oyuncunun büyük olasılıkla Moussa Sow olduğu belirtildi. Bu 4 futbolcunun yatırım için Kalifornia'yı uygun gördüğü ve yeni kulübün San Diego'da kurulacağı, bu bağlamda kentin kuzeyine stadyum inşa edileceği ifade edildi.

Yazarlar