ING Basketbol Süper Ligi ‘Spanoulis’i almak Messi’yle eşdeğer’

‘Spanoulis’i almak Messi’yle eşdeğer’

28.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ataman: “CSKA Moskova ve Barcelona da Yunan oyuncuyla ilgileniyor. Dezavantajlarımız olsa da İstanbul’un Atina’ya yakınlığı ve bizde ayrıcalıklı olacak olması avantajımız.”

‘Spanoulis’i almak Messi’yle eşdeğer’

BEKO Basketbol Ligi’nde G.Saray Medical Park’ı 23 yıllık aradan sonra şampiyonluğa taşıyan Ergin Ataman, GS TV’ye konuk oldu. Ataman, “Başkan Vassilis Spanoulis ile ilgileniyoruz dediyse doğrudur. Ancak Olympiakos devam etmek istiyor. CSKA Moskova ve Barcelona da ilgileniyor. Biz onlara göre daha dezavantajlıyız. Ama avantajımız var. İstanbul’un Atina’ya yakın olması. G.Saray’da ayrıcalıklı olacaktır. Ancak Spanoulis’e konsantre olup diğer alternatifleri unutmamalıyız.

Haberin Devamı

BASKETBOLUN MESSİ'Sİ İŞTE BÖYLE BİR ADAM


BAŞKAN Avrupa’da şampiyonluk istiyor. Bunun için Spanoulis’i de istiyor. Bu başarılar için yıldız oyuncuların olması gerektiğini düşünüyor. Bunu mantıklı rakamlara transfer etmek önemli. Bunun için bize talimat verdi. Spanoulis’in menajeri İstanbul’a gelecek. Ama Moskova ve Barcelona’ya da gidecek. Bu vizyon bizim için şans. Ama bunu mantıklı rakamlara çekmek önemli. Spanoulis’i transfer etmek Messi’yle eşdeğer” dedi.

Yazarlar