Futbol Star TV Canlı İzle -5 mayıs 2014 (Star TV Canlı Yayın Akışı)

Star TV Canlı İzle -5 mayıs 2014 (Star TV Canlı Yayın Akışı)

29.04.2014 - 22:07 | Son Güncellenme:

STARTV CANLI İzle Star TV Canlı yayın akışı ı(Kurt seyit ve şura) startv webyayını 3 mayıs 2014. Star Tv'de maç, program, dizi ve sinema keyfi yaşamak için haberimizde videolu canlı olarak izleyebilirsiniz. Haberimizde görüntülü haberler, canlı yayın ve yayın akışı bulunmakta. Star Tv canlı izle. Star Tv canlı yayın için tıkla. STAR TV Canlı izle. STAR TV Canlı yayın kanalı akışı Canlı yayını online milliyet.com.tr haber sitemizden ulaşın.

Star TV Canlı İzle -5 mayıs 2014 (Star TV Canlı Yayın Akışı)

STARTV CANLI İzle Star TV Canlı yayın akışı ı(Kurt seyit ve şura) startv webyayını 3 mayıs 2014. Star Tv'de maç, program, dizi ve sinema keyfi yaşamak için haberimizde videolu canlı olarak izleyebilirsiniz. Haberimizde görüntülü haberler, canlı yayın ve yayın akışı bulunmakta. Star Tv canlı izle. Star Tv canlı yayın için tıkla. STAR TV Canlı izle. STAR TV Canlı yayın kanalı akışı Canlı yayını online milliyet.com.tr haber sitemizden ulaşın.

Haberin Devamı

STAR TV Canlı izle. STAR TV Canlı yayın kanalı akışı Canlı yayını online haber sitemizden ulaşın.STARTV CANLI İzle Star TV Canlı yayın akışı ı(Kurt seyit ve şura) startv webyayını 29 nisan salı 2014

Star Tv canlı yayınına online web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Star Tv canlı web yayını tüm dizi , yarışma ve programları Star Tv canlı web yayını olan Star Tv web tv yayını güncel haber portalımızdan sitemizden tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Star Tv ekranda yayınlandığı tüm dizi ve tüm program ve yarışmalarıyla en çok izlenen televizyon kanalları arasında birisi olarak gösterilebilir. Star Tv tüm dizileriyle medcezir -Aramızda Kalsın -Ben de Özledim Muhteşem Yüzyıl- Benim hala umudum var- Aşkın Bedeli Bir- Erkek Bir Kadın -Beni Affet gibi ençok izlenen dizilerle ön planda gelen televizyon kanalı…

Star Tv yayın akışı da ayrıca gündemde en çok sevilen ve izlenen yarışma ve programları olan Yetenek Sizsiniz Türkiye -O Ses Türkiye- Şampiyonlar Ligi- 3 Adam- Ne Güzel Evim -Nedir Ne Değildir- UEFA Avrupa Ligi -Büyük Risk- Melek- Star Haber Bugün- En Güzel Bölüm -Soframız İnan Bana Süper StarLife -Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze- Tülin Şahin ile Moda -Survivor gibi tüm yarışama ve programlarıyla da zirvede yer tutuyor.

Star Tv ekranlarında yayınlanan tüm dizi , yarışma ve programlarının haberlerini güncel olarak takip etmekte ve siz değerli okuyucularımıza ulaştırmaktayız. Star Tv canlı yayını ve ulaşım bilgileri künyesi ve tüm uydu bilgilerini de sitemizden ulaşabilirsiniz.

STAR TV CANLI YAYIN İZLE

Haberin Devamı


STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI BUGÜN

05:10 20 Dakika Yerli Dizi - Tekrar 07:00 Yalancı Yarim Yerli Dizi - Tekrar 08:00 Kayıp Prenses Yerli Dizi - Tekrar 09:15 Süper Dadı Reality - Tekrar Detaylar 11:00 İnan Bana Eğlence - Yeni Bölüm Detaylar 12:00 Ne Güzel Evim Yaşam - Yeni Bölüm Detaylar 13:00 Mucize Lezzetler Yaşam - Yeni Bölüm Detaylar 14:00 Akasya Durağı Yerli Dizi - Tekrar 16:00 Tom ve Jerry Çizgi Dizi - Tekrar 16:45 Tatlı Dillim Türk Sineması 19:00 Star Haber Haber Detaylar 20:00 Survivor Yarışma - Yeni Bölüm Detaylar 23:30 Kim O! Talk Show - Yeni Bölüm Detaylar 01:00 Kardeş Payı Yerli Dizi - Tekrar Detaylar 02:20 Ben de Özledim Yerli Dizi - Tekrar 04:10 Türk Müziği Müzik

STAR TV CANLI YAYIN DİZİLERİ

MEDCEZİR
Star tv nin yeni ve en çok izlenen dizileri arasına giren Medcezir her hafta olduğu gibi bu hafta da merakla bekleniyor. Ekranların sevilen dizilerinden olan medcezir her hafta Cuma akşamları star ekranlarından seyircisi ile buluşuyor. Daha yeni olmasına rağmen şimdilerde en çok izlenenler arasına girmeyi başardı.


Medcezi dizisini sevenler yeni bölümlerini ip çeker gibi her hafta sabırsızlıkla beklemektedirler. Med cezir işlediği aşk, entrika, kıskançlık , zengin kesim ve fakir kesim gibi konularla seyicisinin karşısına çıktı. Med cezir dizisinde adını feriha koydum dizisiyle ünlenen Çağatay Ulusoy ve dizinin güzel kızı Serenay Sarıkaya nın aşk hikayesi konu olarak başı çekmektedir.

Med cezir dizsinde Çağatay Ulusoy Yaman adıyla fakir bir ailenin oğlu ve aynı zamanda üvey bir kötü babanın fakir çocuğu olarak yer alıyor. Yaman abisi Kenan ile birlikte pahalı bir arabanın kaçırılması olayına istemeden de olsa abisi Kenan ın zoru ile karışır fakat yakalanmaları uzun sürmez ve sorgulanmak üzere ceza evine atılır.


Yaman ve abisi Kenan’a piyangodan bir zengin bir avukat mahkemece verilir. Kenan eski suçları sebebi ve de arabayı çalan asıl Kişi olması sebebiyle 1 yıl hapse çarptırılır. Yaman ise istemeden olaya karıştığı için serbest kalır ve zengin ve iyi adam rolündeki selim serez yaman a kol kanat olur. Selim serez ise aynı yaman gibi fakir bir aile den geldiği için yamanda kendi gençliğini görmektedir bu yüzden dolayı Yaman’a her türlü yardımı yapar.

Selim serez ise zengin iş adamı Asım Şekip Kaya’nın kızı olan Ender Serez ile evlenerek ve avukat olarak tıpkı yaman gibi fakir bir aileden gelip sonra yükseklere kadar çıkmayı başarmış bir kişi rolüyle dizide yer alıyor.
Yaman selim serezlinin kanatları altına girerken eşi ender hanım ilk zamanda yamandan hoşlanmsa da yavaş yavaş yamanı oğlu gibi sahiplenmeye başlar. Dizide yaman ve mira aşkı yavaş yavaş alevlenirken bunu hazzedemeyen mira nın sevgilisi Orçun ve yaman arasındaki düşmanlık her geçen gün artmaktadır.



BENDE ÖZLEDİM

Deniz kızının kaçırıldığını anlayan Serkan, ekibi toplayıp plan yapmaya koyulur. Bu sırada polisler gelince ekip her şeyi unutup kaçmaya başlar. Ekibi kurtaran Ahmet Abi'nin Osman için bir süprizi vardır. Ali tek başına hana giderek çarptığı kızı bulmaya çalışır. Hanın odalarında birbirinden ilginç kişilerle karşılaşan Ali'nin kafası iyice karışır. Serkan ise deniz kızını tek başına aramaya başlar. Başlarına gelen talihsizliklerin Faruk'la bir ilgisi olduğunu düşünmeye başlayan ekip, daha büyük bir tehtidle karşı karşıya olduklarını yavaş yavaş fark edecektir.




BENİM HALA UMUDUM VAR
Umut’un babasının ortaya çıkmasıyla herkes şok olur. Ozan ve Umut boşanma belgelerini imzalar ve vedalaşırlar.

İngiltere’ye gitmek için ailesiyle vedalaşan Ozan, Melis’in Hakan hakkında gerçekleri anlatmasıyla gitmekten vazgeçer. Hakan ile yüzleşmek için onu bulur. Ancak olaylar beklemediği şekilde gelişir. İki eski dost, artık tam anlamıyla düşman olmuştur.

Bu sırada Umut, hiç tanımadığı bir adamı babası olarak kabul etmekte zorlanır. Aradan geçen yılları telafi etmek ikisi için de zor olacaktır.



BİR ERKEK BİR KADIN

Zeynep’in hayalleri gerçek olmuştur. Artık hamiledir. Ozan’ı babalık heyecanı sarar. Zeynep’in aşermeleri, bebeklerine koyacakları isim araştırmalarının yanı sıra, Ozan Zeynep gibi hissetmeyi başarabilecek midir?


Zeynep’in hamileliği ile çiftimiz en ufak ağrıda soluğu hastanede doktorun yanında almaktadır. Ozan her ne kadar tam olayın havasına girmemişse de sonunda babalığını anlamaya başlar. Yıllar boyu süren aşk, meyvesini vermektedir sonunda. Zeynep anne, Ozansa ciddi ciddi baba olma yolundadır.




ARAMIZDA KALSIN
Celepoğlu Ailesi, son umutları olan paranın çalınmasıyla büyük sıkıntı yaşar. Üstelik bu durum Yadigar ve Civan aşkına da darbe vuracaktır. Bahattin dükkana giren hırsızların bulunması için sağa sola koştururken, gençler de korku içinde “tanıdık” hırsızı bulmaya çalışır. Gençler polisle yarış halinde, hırsızı polisten önce bulmak için and içerler.

Hırsızı bulmak için and içenler arasında biri daha vardır: Hüsne. Hüsne, her zamanki gibi kendince yöntemlerle hırsızın peşine düşer. Ama halalarla birlikte bir handa kapalı kalınca olanlar olur…
Yadigar’ın kızı Yaren’in okulda temsili vardır ve babasızlık küçük kızı fazlasıyla etkilenmektedir. Yadigar, Yaren’in gösterisine tek başına gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır.

Behiye ise, oğlu Ali’ye haksızlık yapıldığını düşündüğü için, Yadigar’ı bulup ona gerçeği söyleme kararı verir. Artık emanet sırrı, hızla çözülmeye başlamıştır…




MUHTEŞEM YÜZYIL
Türkiye nin merakla ve ilgi ile izlediği Muhteşem Yüzyıl başladığı günden itibaren her bölümü heyecan dolu bir şekilde izlenmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi star tv den naklen yayınlanmakta ve türk televizyonlarına ve internette en çok izlenenen çok aranan ve tıklanan diziler arasında yerini buldu.

Ekranların tutkusu ve vazgeçilemeyen tutkusu haline gelen dizisi Muhteşem Yüzyıl İlk olarak startv de seyircisiyle buluştu ve dizi macerasına son sürat devam ediyor. Star tv nin gözdesi Muhteşem Yüzyıl konu olarak Aşk ,entrika ,sevgi, ihanet, birliktelik ve Osmanlı devletinin son yükselme padişahı olna kanuni sultan süleymanın hayatını konu edinen ve bu gibi konuları ile Türkiyedeki seyirci kitlesinde merak uyandırdı.

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümleri ile her hafta Çarşamba akşamları kendi gününde ve saatinde ekranlara geliyor. Muhteşem Yüzyıl Yeni bölüm fragmanları ve haberleri online habergazte.com sitemizde bulabilirsiniz. Her geçen bölümü kaçınılmaz bir tutku haline gelen Muhteşem Yüzyıl her yeni bölümü nefesler kesecek gibi..
Dizi severler, Muhteşem Yüzyıl’ı çarşamba akşamı dizi bittikten sonra bir sonraki haftayı ,yani yeni bölümlerini adeta iple çekiyor. Türkiye nin aşk kokan dizisi Muhteşem Yüzyıl Yeni bölüm merakla bekleniyor.

AŞKIN BEDELİ

Hamile olduğunu öğrenen Zeynep karışık duygular içindedir. Poyraz’a hamile olduğunu söylemeye isteyen Zeynep’e Alper ve Gülten karşı çıksa da genç kadın kararlıdır. Günün sonunda Poyraz öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşar.

Selen’in Poyraz’a karşı olan duyguları giderek yoğunlaşmaktadır. Taner’den uzaklaşsa da bunu Taner’den gizlemektedir. Selen bir yandan duygusal gelgitler yaşarken bir yandan da Zeynep ve Poyraz’ı birbirinden uzaklaştırmak için Alper’e işbirliği teklif eder.

Cem ve Veda, Hayriye ile Ferhat’ı barıştırmanın yollarını ararlar. Cem Ferhat’ı ikna etmek için konuşmaya gider. Betül’ün sıkıştırdığı Dicle de eve dönmeyi istemektedir. Falat Ferhat ve Hayriye arasındaki gerilim devam etmektedir.

BENİ AFFET


Bahar, dışarıda yaşananlardan habersizken, Zühre ve Yıldız’ın ziyaretiyle Kozan ailesinin başına gelen felaketleri öğrenir. Bahar içeride, Kemal dışarıda kendi cehennemlerini yaşarlar. Kemal için üzülen Bahar çaresizdir. Öte yandan Bahar’ın ailesi, Leyla ile Kemal’in birlikte kaldığını öğrenir. Ailenin tepki gösterdiği Leyla’nın yardımına yine Kemal koşar.

Cüneyt ailesini içine düştükleri durumdan kurtaramamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Feride, Osman’ın sağlığına kavuşması için büyük çaba gösterir. Ancak Osman, Feride’den gelen yardımı reddeder. Osman’ı iyileştirmek konusunda kararlı olan Feride’nin Osman’a verdiği söz nedir?

STAR TV TÜM YARIŞMA VE PROGRAMLARI

UEFA Şampiyonlar ligi maçlarını online star tv yayın akışında salı akşamları bulabilirsiniz. Şampiyonlar ligi özellikle galatasaray ın maçlarını salı günleri
olduğu gün canlı maç yayını yapmaktadır.

Ne Güzel Evim
Ekranlara fark getirecek yeni dekorasyon programı Ne Güzel Evim, Melike Emiroğlu’nun sunumu ve mimar Efe Kısakürek’in yorumları ile evleri dekore etmek üzere ekranlara geliyor.

Güzel sunucu Melike Emiroğlu ve mimar Efe Kısakürek evin bir odasını ağırlıklı olarak n11.com’dan seçilen malzemeler ile yeniden yaratacaklar. Evlerinin bir odası yeniden yaratılırken bu sırada ailenin tüm bireyleri evde olup, her aşamada Ne Güzel Evim ekibiyle birlikte karar verecek ve uygulayacaklar.

Melek, 3. sezonunda da tüm hızıyla devam ediyor.

Gastronomi , sağlık, doğal yaşam, maneviyat, moda, sohbet, eğlence, sağlıklı yemekler ve uzman konuklar, kısacası hayata dair her şey her gün Melek’le ekranlarınıza gelecek.

Yemek kültürü yazarı, ekranların sevilen ve deneyimli ismi Sahrap Soysal yeme - içme kültürümüze ait deneyimleri, birbirinden farklı ve lezzetli yemek tarifleri ile her gün ekranlarda olacak.

Melek bu sezon çok önemli bir ismi daha sizlerle buluşturacak. İlahiyat Profesörü Prof. Dr. Mustafa Karataş maneviyat konularında sohbet etmek için her Cuma melek stüdyosunda olacak.

Uzman diyetisyen Selahattin Dönmez, astrolog Şenay Yangel, güzellik ve cilt uzmanı Şems Arslan, beslenme danışmanı Dr. Yasemin Bradley, Prof. Dr. Üstün Dökmen, diyetisyen Taylan Kümeli, açıklamaları ile gündem oluşturan Prof. Dr. Canan Karatay, iç hastalıkları uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ve alanında uzman bir çok isim gündem yaratacak konu ve açıklamalarıyla yeni sezonda Melek'te....

Usta tiyatrocu Melek Baykal'ın sunumuyla Melek hafta içi her gün canlı yayınla 10:00 - 12:00 saatleri arasında Star TV’de olacak.

Bugün - Seda Akgül’ün sunumuyla
Seda Akgül her sabah saat 08.00’ı gösterdiğinde geceden güne kalanlar ve yeni günün manşetleriyle evlerinize, kahvaltı sofralarınıza konuk olacak...
Hayat, Star’da Bugün’le akmaya başlayacak ve hayata dair herşey Seda Akgül’ün pozitif enerjisi ile sizlerle buluşacak... Haberler okunacak, gazeteler seyirciyle birlikte yorumlanacak... Hayatı kolaylaştıran bilgiler, gün içinde dikkat edilmesi gerekenler, sanal alemin gözdeleri, yerine göre nostaljik klipler ve konuklarıyla Seda Akgül, sabah saatlerinin alışkanlığını değiştirecek...

Seda Akgül’ün sunumuyla “Bugün” hafta içi her gün 08.00’da Star'da!

Soframız
Yeliz Güler her gün sofralarınıza konuk olacak...

Türkiye’nin dört bir köşesini gezip, evlere konuk olan Soframız, yeni sunucusu Yeliz Güler ile yöresel yemekleri tanımaya, tatmaya ve izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor.

Hünerli ev hanımları Soframız’da…

Yeliz Güler Türkiye’yi gezip, her gün bir başka hünerli ev hanımına konuk oluyor, birlikte yemek hazırlıyor ve lezzetli yemeklerin sırlarını öğreniyor…

Soframız hafta içi her gün 14.15'te Star'da!

Süper StarLife
Sunuculuğunu Simge Tertemiz’in yaptığı, Yapımcılığını Tayfun Topal’ın üstlendiği Süper Starlife, her Pazar Star’da...

Tülin Şahin ile Moda

Haftalık yaşam rehberiniz Tülin Şahin’le Moda bu hafta da dopdolu. Tülin Şahin’e bu hafta Miranda Kerr, Nicole Kidman ve Penelope Cruz konuk oluyor.
Miranda Kerr'den mücevher tüyoları.
Victoria's Secret meleği Miranda Kerr, mücevherde neleri seviyor, hangi parçaları öneriyor?
Nicole Kidman ve ayakkabı tutkusu...

Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman Tülin Şahin'le Moda’ya ayakkabı tüyolarını ve ayakkabı tutkusunu anlattı.

Penelope Cruz’un çekim arkası görüntüleri...
İspanyol güzel oyuncu Penelope Cruz'un fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntüleri ekran başındaki izleyenleri büyüleyecek.
Tülin Şahin yine bir izleyicisini sevindirdi!
Talihli izleyicisiyle birlikte Tülin Şahin, tam 2.000 liralık alışverişe çıktı.
Bu takvim her yıl olay yaratıyor! Olay takvim için dünyanın en ünlü ve önemli mankenleri bir arada poz veriyor. Dünyanın en güzel kadınları hep birlikte bir günü nasıl geçiriyor?
Kış geldi. Çorap ve tayt mevsimi açıldı! Peki hangi çorap ve taytlar moda? Her gardıropta bulunması gereken sihirli kutu nedir?

Tülin Şahin’in Anadolu turu devam ediyor. Tülin, Şanlıurfa’da kimi ziyaret ediyor? Urfa türküsünü nasıl söylüyor ve dayanamayıp diyetini nasıl bozuyor!
Tüm bu haberler ve daha fazlası Tülin Şahin’le Moda’da.

Nedir Ne Değildir
Seviyeli, farklı, dürüst, samimi… Yaşamlarını merak ettiğiniz ünlülerin bilinmeyen yönleri “Nedir Ne Değildir” farkı ile Star’da.

Burcu Esmersoy, her hafta sonu çok özel konukların ağırlanacağı programda sanattan spora, sinemadan tiyatroya ,magazinden siyasete, edebiyattan bilime, bir çok alanda “Nedir Ne değildir” sorusuna yanıt arayacak…

Nedir Ne Değildir’de beyaz camın ardındaki renkli dünyanın kahramanlarından biri olarak gördüğümüz bir çok ünlü ismin sıradan ve bilinmeyen halleri ekrana taşınacak.

Burcu Esmersoy'un, konuklarına en yakın dostlarının evindeymiş hissini verecek sohbeti ve misafirperverliği ile “Nedir Ne Değildir” her Cumartesi- Pazar 10.00’da Star’da.

Büyük Risk
Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem’ in sunduğu Büyük Risk yeni sezonda sormaya devam ediyor.

Selçuk Yöntem, Büyük Risk’in yeni bölümünde yine üç yarışmacı ile ekranda. Yöntem’in yanıtını verdiği soruları yarışmacılar bilmeye çalışacak.

"Büyük Risk"te bilgisini konuşturan ve hızlı olan yarışmacılar bir sonraki yarışmada devam hakkı kazanırken para ödülü de çığ gibi büyüyüyor.

Sorular ünlülerden!

Sanat, spor ve şov dünyasının önemli isimleri her bölümde sorularıyla yarışmaya renk katıyor.

En Güzel Bölüm
Dizi dünyasından son haberlerin ekran geldiği En Güzel Bölüm, Burcu Esmersoy’un neşeli sunumuyla hafta içi her gün Star’da.

Ekranların beğenilen dizilerinin en çok konuşulan sahneleri, reality şovların perde arkası, ekran yüzlerinin özel açıklamaları, setlerden görüntüler, oyuncularla röportajlar, dizi dünyasından son haberler Star’da "En Güzel Bölüm' de.

İnan Bana

Serhat Kılıç'ın sunacağı eğlence programı “İnan Bana”, Türkiye'nin en komik, en yaramaz, en uslu ve en gizemli çocuklarıyla tanıştıracak. Afacanlar bu dürüstlük yarışında bütün saf ve masumiyetleriyle verdikleri cevaplarla, kimi zaman yaşlarından beklenmeyecek derecede özgüven ve cesaretleriyle, bazen de hazır cevaplarıyla şaşkına çevirecek..

Çocukların eğlenceli dünyasını birlikte keşfetmeye hazır mısınız?
Her bölüm farklı çocukları ağırlayacak programı ekranların güldüren adamı oyuncu Serhat Kılıç sunacak. “İnan Bana” herkesin keyifle izleyeceği, çocuklara doğruluk ve dürüslük konusunda kılavuzluk yapan eğlenceli bir program…

Programa katılan 4 ve 8 yaş arasındaki çocuklar bir “doğruluk makinası”na bağlı olduklarını sanıyorlar ve sorulara verdikleri her yanlış cevapta makina harekete geçiyor.

Onlar çok cesur, çok zeki, çok doğal, çok komik!
Çocuklar bu dürüstlük yarışında bütün saf ve masumiyetleriyle verdikleri cevaplarla, kimi zaman yaşlarından beklenmeyecek derecede özgüven ve cesaretleriyle, bazen de hazır cevaplarıyla şaşkına çevirecek. Oldukça eğlenen çocukların aksine sunucu Serhat için aynı şeyleri söyleyemeceğiz. Çocukların o safça ama zeka pırıltılarıyla süsledikleri cevaplar ve tavırlar ile Serhat Kılıç’a zor anlar yaşatıyor, kimi zaman mesleği bile bırakma noktasına getiriyor!

Gerçeğin sadece gerçeğin konuşulduğu bol eğlenceli program 'İnan Bana' Serhat Kılıç'ın sunumuyla her Cumartesi Star'da!

Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze

Umut, Ozan ve Hakan’lı aşk üçgeninin arasına Kenan Erçetingöz girerse ne olur?
Kenan Erçetingöz, Hakan’a Umut hakkında tavsiyelerde bulundu. Erçetingöz, Umut’u teselli etti.
Umut, Kenan Erçetingöz’ün yanında gözyaşlarına neden engel olamadı?
Kenan Erçetingöz, dizinin Ozan’ı Şükrü Özyıldız’ın kulağını neden çekti?
Ozan nasıl aşka geldi ve hangi şarkıyı söyledi?
Kenan Erçetingöz, son bölümde boşanan Ozan ve Umut’u tekrar bir araya getirebilecek mi?
Kenan Erçetingöz’ün, Umut, Ozan ve Hakan’ı sorguya çekmesinden sonra sohbet stüdyoda devam etti
İşte programda yaşananlar...
Şükrü Özyıldız’ın aşk sorularına verdiği ilginç tepki...
Gizem Karaca - Berk Oktay arasında aşk var mı?
Berk Oktay, evliliğe sıcak bakıyor mu?
Genç oyuncular, “Benim Hala Umudum Var” setinde yaşadıkları özel anları Star Tv’de anlatacak.

Survivor
her yıl düzenlene survivor yarışması star tv den naklen yayınlanmakta ve acun ılıcanın sunduğu ve acun medyanın
organize ettiği survivor her yıl yaz aylarında yapılmaktadır.

STAR TV KÜNYE
Doğuş Yayın Grubu

I-Şirket bilgileri :
Şirket Ünvanı: Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş
Logo/Çağrı İşareti: Televizyon(STAR TV)
Yayın Ortamı: Uydu ortamı ve Kablo ortamı
Lisans Tipi: U-TV,K-TV,T1
Yayın Türü: Genel
Yazışma Adresi: Ahi Evran Cad. No:4 Maslak Şişli İstanbul
Telefon ve Faks: 0212 335 00 00 - 0212 330 00 50
İnternet Adresi: www.startv.com.tr
E-posta Adresi: star@dogusyayingrubu.com

II-Sorumlu Müdür (ler) :
Adı-Soyadı: Mert ÇAĞLAR (Televizyon Yayınları ve Programlarından Sorumlu Müdür), Levent USLU (Televizyon Teknik Yayınlarından Sorumlu Müdür)
İletişim Bilgileri: Ahi Evran Cad. No:4 Maslak Şişli İstanbul
Posta Adresi: Ahi Evran Cad. No:4 Maslak Şişli İstanbul
Telefon ve Faks: 0212 335 00 00 - 0212 330 00 50
E-posta Adresi: sorumlumudur@startv.com.tr

III-İzleyici Temsilcisi
Adı-Soyadı: Sezin SAYGINSOY
İletişim Bilgileri: Ahi Evran Cad. No:4 Maslak Şişli İstanbul
Posta Adresi: Ahi Evran Cad. No:4 Maslak Şişli İstanbul
Telefon ve Faks: 0212 335 00 00 - 0212 330 00 50
E-posta Adresi: izleyicitemsilcisi@startv.com.tr

STAR TV İLETİŞİM

İçerik Sağlayıcı
Doğuş Yayın Grubu A.Ş.
Ahi Evran Cad. No:4 34398 Maslak - ŞİŞLİ / İSTANBUL
0212 335 0000 – operasyon@ntv.com.tr

Daha ayrıntılı görünüm için; maps.google.com

Erişim ve Yer Sağlayıcı
Doruk İletişim ve Otomasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Dikilitaş Mahallesi, Eren Sokak No: 26 34349 Beşiktaş - İstanbul

Ticaret Sicil No
429633
Star TV
Star TV, 1989 yılında Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı. 17 Ekim 2011'den beri Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunmaktadır. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, özellikle dizileri ve Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla öne çıkmaktadır.

Star TV, Lichtenstein'da 50.000 İsviçre Frangı sermaye ile 1 Mart 1989'da kurulmuş bulunan Magic Box Incorporated AG adlı şirket tarafından Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı olarak, Magic Box Star 1 adı ile kuruldu ve Almanya üzerinden 5 Mayıs 1990'da[2] test yayınına, 4 Ağustos 1990'da[3] ise normal yayına başladı. Magic Box Incorporated AG'nin Türkiye temsilcisi olarak 1990 yılının Aralık ayı başında kurulan Magic Box International'ın patronları ise, Rumeli Holding'in sahibi 31 yaşındaki Cem Uzan; Yapı ve Ticaret A.Ş., İmar Bankası ve Adabank'ın sahibi olan babası Kemal Uzan ile Turgut Özal'ın büyük oğlu Ahmet Özal'dı.
Anayasanın 133. maddesine göre, Türkiye'de radyo ve televizyon yayınları Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun (TRT) elinde olduğundan özel televizyon kurulamıyordu. Yine anayasaya göre Türkiye'deki tüm vericiler TRT'nin elinde olduğundan verici ve link hattı bulmak gerekiyordu. Bu nedenle 3517 sayılı yasayla TRT'nin radyo-televizyon vericileri önce PTT'ye, oradan da Star 1'e devredildi.

1992 yılında Cem Uzan, Ahmet Özal'la olan ortaklığını bitirdi ve uzun bir mahkeme sürecinden sonra Ahmet Özal Almanya'ya gidip Star 1 ismini kendine tescil ettirdi,[6] bu gelişmeden haberdar olan Cem Uzan kanalın adını bir gecede İnterstar (1992) olarak değiştirdi, daha sonra da inter ismini de kaldırarak Star TV (17 Ocak 2002) adını aldı.

Star TV, 13 Eylül 1992 tarihinde logosunu lacivert renkli olarak ve sağ alt köşeye koyarak değiştirmiştir. 16 Ocak 2002 tarihinde logosunu Cem Uzan döneminde kanal, Özel amaç hizmet eden ve haksız rekabete yol açıcı yayınlaması nedeniyle RTÜK tarafından verilen 15 gün kapama cezasının ardından logonun kırmızı olarak değiştirilmesine karar verilmiştir, 1 Mayıs 2009 tarihinde ise yerini sol üst köşe olarak değiştirmiştir.

Kral TV, Teleon gibi birçok tematik kanal da ilk olarak Star TV bünyesinden çıkmış ve yayınlarına, bu televizyonun teknik çalışanları ve programcıları tarafından hazırlanan programlar ile devam etmişlerdir. 1999'da Türkiye'de ilk sayısal yayını yapan Star TV, 11 Kasım 2003 tarihinde tamamen sayısal yayına geçmiştir.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'de, organizasyon kurulduktan beri (1993-1994 futbol sezonu) Star TV yayınlamıştır ve bu ligin yayın hakları 2015 yılına kadar Star TV'ye aittir. 1991-2002 yılları arasında sinema filmlerini Parliament Cinema Club sponsorluk adı altında yayınlamış, logosunu değiştirdikten sonra bu reklam ortaklığı da bitmiştir.


2002 Türkiye genel seçimleri'nden önce, aynı zamanda kanalın eski sahibi de olan Genç Parti genel başkanı Cem Uzan'ın, en çok izlenen futbol maçları ve dizilerin reklam aralarında televizyona çıkıp uzun konuşmalar yapması, Türk televizyonculuk tarihine ilginç bir anekdot olarak geçmiştir.14 Şubat 2004 tarihinde Uzan Grubu'na ait tüm şirketlere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun el koymasıyla kısa bir süre devletin eline, 26 Eylül 2005'te düzenlenen bir ihaleyle de 306,5 milyon Amerikan Doları karşılığında Doğan Medya Grubu bünyesine geçmiştir. Doğan Grubu kanalı satın aldıktan sonra yine kendi kanalı olan Kanal D'den bazı dizi ve programları Star Tv'ye transfer etmiştir. İlk olarak Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem, Star Tv'ye transfer edilmiştir. Bu olay Doğan grubunun iki kanalı arasındaki ilk "in house" transferi olarak Türk televizyon tarihine geçmiştir.

1 Mart 2006 tarihinde Avrupa'da yaşayan Türk kökenliler için "Euro Star" adında bir kardeş kanalı kurulmuştur. 26 Mayıs 2009'da 20. yaşını kutlayan Star TV, 2009'un Eylül ayında Türk televizyon kanalları arasında ilk Web TV uygulamasını başlatarak, güncel içeriklerle izleyicilerinin videolar izlemelerini sağlamaktadır. Aynı zamanda Video Arşiv[8] sitesini hayata geçiren ilk televizyon kanalı olmuştur. Video arşiv sitesinin en önemli özelliği ise herkese kendine özel bir arşiv oluşturma olanağı sunması ve herkesin etikete veya tarihe göre geçmiş programlara ulaşabilme fırsatı yakalayabilmesidir.

Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Uğur Dündar, hafta sonları da Nazlı Öztarhan sunmuştur. Arena programını her pazartesi gecesi Uğur Dündar sunmuştur. Spor Müdürü, kanalda aynı zamanda spor spikeri olarak Şampiyonlar Ligi maçlarını da sunan Ertem Şener olmuştur. Kanalın diğer futbol maçlarını ise Sabri Ugan ve Spor İstibarat Şefi Uğur Önver anlatmıştır.

Star TV'yi bünyesinde barındıran Işıl Televizyon Yayıncılık'ın yüzde 99,99 hissesinin Doğuş Yayın Grubu’na yapılan anlaşmalar sonucu 327 milyon dolar karşılığı 17 Ekim 2011 tarihinde NTV, CNBC-e, e2 gibi kanalları bünyesinde bulunduran Doğuş Yayın Grubu'na satılmıştır.

Kanalın Doğuş Yayın Grubu'na satılmasıyla Uğur Dündar Star Haber'i bıraktı.[ 19 Ekim 2011'den beri Star Haber'i hafta içi Nazlı Öztarhan sunmaktadır. Hafta sonu haberlerine ise 21 Kasım 2011'dan itibaren Seda Öğretir sunmuştur.

Doğuş Yayın Grubu'na geçtikten sonra yayın içeriğini değiştiren Star TV, yayınladığı programları da değiştirdi. Diğer ulusal kanalların yayın politikasının dışında yayın yapmayı planlayan Star TV, ABC'nin Türkiye sürümü olmayı hedeflediklerini açıkladı. Sabah kuşağında Melek Baykal'ın sunacağı bir sabah kuşağı programı ve Üstün Dökmen'in hazırlayıp sunacağı Küçük Şeyler'i eklemeye karar verdi. Uzan döneminde ve daha sonra bir dönem Doğan döneminde de yayınlanmış olan Pazar Gecesi Sineması programını geri getirdi. Bununla beraber bir de çizgi film severler için çeşitli animasyon filmlerin yayınlandığı Düşler Sineması Kuşağını yayına koydu. Bazı dizileri yayından kaldırdı, bazı yeni diziler ekledi. Muhteşem Yüzyıl adlı diziyi TVen'e transfer olacağı ama TVen'in rafa kaldırdığı için yönetim diziyi Star TV'ye transfer etti.

Star TV yönetimi kanalın kuruluşundan bu yana kanalla bütünleşmiş Star TV logosunu değiştirmeye karar verdi. Kırmızı S harfi üzerine beyaz yıldız şeklindeki logonun yerine ortası boş olan yıldız şeklinde renkli bir logo kullanılmaya başlandı. 31 Aralık 2011'de saat 19.00'da yeni logonun yanı sıra yeni reklam, program fragmanları kullanılmaya başlandı. Kanalın görsel kimliği bu şekilde tamamen değişmiş, Doğuş Grubu tarafından yeniden yaratılmış oldu; diğer DYG kanallarında olduğu gibi kanal logosu ekranın sol üst köşesinden sağ üst köşesine taşındı. Daha sonradan logonun ortasındaki yıldız şeklindeki boşluğa beyaz bir yıldız eklendi. 3 Eylül 2012'de ise kanalın logosunda yer alan Star yazısı kaldırıldı ve logonun içerisindeki beyaz yıldız biraz daha küçültüldü.

2012-2013 yayın dönemi için Acun Ilıcalı ile 3 programda anlaşmaya varmıştır . Ayrıca Celal Pir ve Jülide Ateş'in yerine sabah haberlerini sunması için Seda Akgül'le anlaştı. Celal Pir ise Seda Öğretir'in yerine hafta sonu haberlerini sunacaktır. 04 Temmuz 2013 günü 16:9 yayına geçmiştir.