Trabzonspor Stephane Mbia'yı gören olmadı!

Stephane Mbia'yı gören olmadı!

22.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile 2 Temmuz’da sözleşme imzalayan, ancak izinli olduğu için ilk etap kampına katılmayan Stephane Mbia’nın, ilk çalışmada sakatlandığı bildirildi. Kamerunlu oyuncu, kampın 4. gününde de antrenmana çıkmadı.

Stephane Mbiayı gören olmadı

Hem lige, hem de UEFA Avrupa Ligi elemelerinde oynayacağı Differdange 03 maçına hazırlanan Trabzonspor’da Mbia’yı gören olmadı!

Haberin Devamı

Bordo-mavililer ile 2 Temmuz’da sözleşme imzalayan Mbia, izinli olduğu için bordo-mavili takımın ilk etap kampına katılmamıştı. Trabzonspor kafilesi Differdange maçı için Trabzon’a döndüğünde takıma katılan M’bia, çıktığı ilk antrenmanda sakatlık geçirdi. Basına kapalı idmanın 15. dakikasında dar alanda pas çalışması sırasında ayağının çime takıldığı ve futbolcunun dizinden sakatlandığı belirtildi. Bu futbolcu, Almanya kampının 4. gününde de takımla çalışamadı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen dün sabahki antrenmana 23 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında forma giyemeyecek oyuncular ile pasaport işlemleri nedeniyle kampa geç gelen Erkan Zengin katıldı.

Haberin Devamı

9 oyuncu yer aldı

Sabah antrenmanında Okay, Serdar, Erkan, Özer, Cavanda, Alper, Cardozo, kaleciler Uğurcan ve Yavuz olmak üzere 9 futbolcu yer aldı. Diğer futbolcuların kondisyon salonunda çalıştıkları belirtildi.

Lüksemburg’da rövanş zamanı

Trabzonsporlu futbolcular, yarın oynayacakları Differdange karşılaşmasının son hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Maçın oynanacağı Lüksemburg’a 40 kilometre uzaklıkta bulunan bordo-mavililerin teknik direktörü Şota Arveladze, karşılaşmanın yapılacağı statta bugün saat 14.00’de basın toplantısı düzenleyecek.