Basaksehir Stoper korkusu!

Stoper korkusu!

14.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir’de savunmadaki sıkıntılar endişeleri artırdı, Epureanu’nun yokluğunda defansın alternatifsiz kalması soru işareti yarattı.

Stoper korkusu

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe’ye karşı hem evindeki 31 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi hem de liderlik koltuğunu kaybetti. Şampiyonluk yarışında iddiasını korumak isteyen turuncu-lacivertlilerde, özellikle savunma hattındaki durum belirsizlik oluşturdu.

Haberin Devamı

Epureanu’nun soğuk algınlığı nedeniyle forma giyememesi, savunma hattındaki alternatifsizliği gözler önüne serdi. Abdullah Avcı’nın takımında sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Chedjou’nun maç eksiği, Manuel da Costa’nın istenen seviyeden uzak olması, Egemen Korkmaz’ın ayak topuğunda kronikleşen sakatlığı, yedek kulübesini zora soktu.

Elinde en güçlü adaylar olarak Attamah ve Epureanu bulunan Başakşehir, kritik maçlar öncesi bu durumun endişesini yaşıyor. Hatta Attamah’ın da orjinal bölgesinin defansif orta saha olması göze çarpıyor. Fenerbahçe önünde savunmadaki aksaklık nedeniyle mağlup olan İstanbul ekibinin, rotasyon şansı bulunmuyor.

Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı da zorlu maçlar yapacak Başakşehir’de defans hattı takımın en yumuşak karnı olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Epureanu’nun yokluğunda ilk 11’de sahaya çıkan Chedjou başarısız bir performans sergiledi.






Yazarlar