İngiltere Premier Lig Suarez'in hayalindeki takım Real Madrid!

Suarez'in hayalindeki takım Real Madrid!

05.10.2013 - 15:00 | Son Güncellenme:

Cavani, milli takım arkadaşı Liverpoollu forvet Suarez'in hayalinde Real Madrid olduğunu ve teklif beklediğini söyledi.

Suarezin hayalindeki takım Real Madrid

Paris Saint Germain'in (PSG) Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani, milli takımdan arkadaşı Liverpoollu Luis Suarez'in hayalindeki takımın Real Madrid olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Liverpool'dan sezon başında ayrılıp ayrılmayacağı tartışılan ama kulübünde kalan Suarez'e ilişkin ada basınına açıklamalarda bulunan Cavani, "Liverpool taraftarı Luis gibi büyük bir futbolcusu kaldığı sürece çok mutlu olacak" dedi. Suarez'in hayalindeki takıma ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Cavani, "Arsenal'in onun hayal ettiği takım olduğunu düşünmüyorum. Real Madrid içinse durum daha farklı. Madrid sezon başında farklı hedeflere yöneldi. Luis, Real Madrid'ten teklif beklemeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Cavani, Liverpool formasıyla Premier Lig'de gollerine devam eden Suarez'in kendisini şaşırtmadığını vurgulayarak, "O, İngiltere'deki en mükemmel dünyanın ise sayılı golcülerinden biri. Yeteneği ve özgüveni tam, eminim gollerini atmaya devam edecek" ifadesini kullandı. Arsenal'in yıldız golcü için sezon başında 40 milyon sterlinlik teklifini reddeden Liverpool, Suarez'i kadrosunda tutmuştu. Premier Lig'de ilk kez geçen hafta forma giyen Suarez, takımı adına iki gol kaydetmişti.